Alergia la animale si recomandari

de | aprilie 7, 2015
alergie animale

alergie animale

Spalarea deasa pe maini si pe fata este mult mai eficienta decat a-i face bai regulate cainelui sau animalului tau de companie. Imbaierea animalului tau de companie ii va reduce cantitatea de alergeni si de fire de par care sunt in plus in blana sa, dar rezultatele nu vor tine decat cateva zile-iar pisicii tale sigur nu prea ii va placea acest lucru. Asadar, in loc de a-ti tortura animalul in fiecare zi, spala-te tu pe maini si pe fata mai des pentru a mai reduce din alergeni.

Foloseste medicamentatia prescrisa de doctor. Antihistaminicele si medicamentele care nu sunt prescrise de medic si se elibereaza automat de la farmacii  iti pot ajuta la senzatia de eliberare a simptomelor de alergie, cum ar fi ochii inlacrimati, aposi, nasul umed si rece, stranutatul, intepaturile din piept si congestia nazala. Vorbeste cu doctorul tau pentru a gasi cea mai buna medicatie care este cea mai potrivita pentru tine si alergia ta.

Daca nu vrei sa te gandesti la alternativa despartirii de prietenul tau blanos, atunci un shot importiva alergiei ar putea fi oricand binevenit. De asemenea cunoscut ca si vaccin aimpotriva alergiilor, acesta te va ajuta la construirea sistemului tau imunitar intr-o forma mai rezistenta si iti va reduce simptomele de alergie afisate pana acum. Deseori, va trebui sa faci astfel de vaccine intr-un an complet inainte de a-ti administra doar unul pe luna.

Chiar daca ti-ai curatat casa de sus pana jos si ai luat si pastile sau ai facut vaccinuri impotriva alergiilor, tot ai putea fi expus la firee de par de la amnnimale  si tot poti suferi de diverse reactii adverse la acestea. Alergenii de la animale sunt greu de indepartat  sau de spalat, asadar i-ai putea avea in orice moment pe hainele si pe pielea ta oricand si oriunde ai merge. Asadar, nu fi surprins daca vei simti unele simptome de alergie chiar si atunci cand vei fi departe de casa si de animalul tau de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *