Am descoperit un nou mod de a te programa la salon – cu Stailer

de | iulie 27, 2021

Dacă nu ai auzit până acum, Stailer este acea platformă care te ajută să te programezi în timp util la saloanele de hair and beauty. Este valabil pentru cei din orașe precum Iași, Timișoara, București, Cluj și Oradea, dar șansele sunt la fel de mari ca pe viitor să vorbim despre o listă ceva mai lungă.

Stailer este acea platformă care te ajută să îți scurtezi efectiv drumul până când faci o programare. Să ne înțelegem, uneori nu știi la ce salon ai vrea sau ai putea să mergi, deci totul începe cu a căuta efectiv acea locație. Și asta nu este de fiecare dată ceva plăcut sau ușor, ci mai degrabă ceva consumator de energie și timp. Afla de aici mai multe detalii.

Stailer a început să fie pe buzele tuturor

De când cu pandemia, lumea a încercat îngrijirea acasă pentru a stiliza părul, pentru cosmetică și nu numai. Dacă nici acest episod nu a fost destul de relevant pentru a înțelege cât de mult contează serviciile profesionale, atunci nu știm efectiv ce anume ar putea să o facă. Așadar, de apreciat am învățat cu toții să apreciem specialiștii în acest domeniu. Cât despre cum îi găsim, este o altă poveste.

Stailer a fost creat pentru a ușura această muncă de research și practic pentru a uni cele două lumi, a specialiștilor în hair and beauty, cât și a clienților doritori de astfel de servicii.

Cum poți folosi Stailer

Este destul de simplu și nu implică cine știe ce efort. Vorbim despre acces facil și gratuit la funcționalitățile acestei platforme. Oricine poate accesa pagina, are nevoie doar o bună conexiune la internet. După ce își setează în filtru toate datele de interes ai anume când să fie programarea, la ce oră, în ce zi și ce în oraș, pentru ce tip de serviciu și pentru cine anume, o lista de opțiuni este imediat afișată. Iar din această listă, alegerea va depinde de preferințele fiecăruia.

Uneori este greu să alegem. Deși, în fond, viața însăși este mai mereu despre alegeri. Și mai sunt și acele momente când parcă nu simți că ai dori să riști să experimentezi. Spre exemplu ai un eveniment important, ai nevoie de o coafură spectaculoasă și nu ai dori să mergi că legat de la ochi la un salon oarecare.

Pentru a facilita alegerea, în cadrul platformei Stailer se vor regăsi detalii pentru fiecare salon în parte și anume recenzii ale clienților, fotografii relevante, care sunt prețurile și durata de timp a unei ședințe. Poate că va conta și cât de departe de tine este un salon, iar acest reper te va ajuta de asemenea. Ai toate aceste detalii înscrise aici.

După selectare, ești la câteva click-uri distanță de a realiza programarea. Primești link de confirmare instant. Fără să aștepți prea mult, fără să te complici prea mult, ai setat o programare la salonul dorit.

Află și despre alte setări ce pot fi făcute în pagina Stailer, pentru o experiență completă.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *