Americanii sunt gurmanzi

de | decembrie 30, 2015

Pittsburgh. Acesta nu este un oras capitala pe care sa-l vezi in mod normal pe orice lista in afara de aceasta de aici. Insa, ca si nativi, americanii sustin ca acolo sunt mancaruri chiar mai bune decat simplele sandvisuri pline cu cartofi-in special daca iubesti bucataria italiana. Chiar daca exodul italienilor a avut loc in mijlocul anilor 1900, influenta culturala a acestora inca poate fi simtita de-a lungul celor 3 rauri ale Pittsburgh.

Daca iubesti lasagna, lasa totul balta si mergi la Piccolo Forno pentrui cea mai bine coapta lasagna din lume. Lidia’s este o alta optiune buna daca iti este pofta de paste proasptat facute, asa cum este si faimosul Mineo’s pentru pizza sa, ceea ce a facut din ea un sprijin temenic pentru Pittsburgh. Aminteste-ti doar sa sa-ti impachetezi asa cum se cuvine Tums-ul.

New Orleans. Cum ar putea sa existe aceasta lista daca nu ar contine si magicul oras din Louisiana? Este nevoie de un stomac plin de gogosi, po’boys si gelatina pentru a te putea confrunta cu vremea de pe Bourbon Street. Cineva ar putea sa-si petreaca intreaga excursie trecand pirn felurile de mancare Cajun-cum ar fi fasolea rosie cu orez, Jambalaya si gelatina, pentru a numi cateva-si inca a se simti tentat de ceea ce nu a mancat.

Ar fi ceva prosetsc sa nu incerci  Mother’s Restaurant pentru a combina toate acele feluri de mancare de dinainte inainte de a merge la faimosul Cafe du Monde in Cartierul Francez pentru cafea si gogosi care te vor face sa nu te mai uiti vreodata la Dunkin; Donuts.

Portland. Umedul oras din Oregon si-a castigat reputatia de-a lungul ultimilor ani de a fi unul dintre cele mai tari orase din lume. Pentru aperitiv, exista o gramada de mini berarii in Portland, inclusiv BridgePort BrewPub si Rogue Ales Distillery & Public House, care sunt niste locuri grozave in care sa ajungi dupa o plimbare lunga si prietenoasa cu mediul, cu bicicleta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *