Android 4.4 acum disponibil pentru utilizatorii Sony si LG

de | mai 23, 2014

Dupa ce am asteptat mult si bine sistemul de operare Android Kit Kat 4.4. acesta s-a facut vazut intr-un final si pe telefoanele celor de la Sony si de la LG. Ultima versiune Android incepe sa fie distribuita intr-o gama mai larga de telefoane, aceasta fiind exclusiva pentru telefoanele si tabletele din gama Google Nexus. Astazi s-a anuntat faptul ca doua mari companii producatoare de smartphone-uri au implementat sistemul de operare 4.4.

Sony

Cei de la Sony au anuntat ca vor pune la dispozitie noul sistem de operare doar pentru patru telefoane din gama lor actuala, alte modele fiind vizate mai tarziu in acest an. Printre telefoanele care vor primi actualizarea la ultimul sistem de operare Android enumeram Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR si tableta Xperia Z. Pentru moment acestea sunt telefoanele si tableta ce vor primi update-ul. Alte 3 device-uri din gama celor de la Sony urmand sa fie actualizate la sistemul Kit Kat 4.4. incepand cu luna iulie. Modelel ce vor fi luate in vizor pentru luna iulie sun Xperia R2 Ultra, Xperia E si Xperia M2. Odata cu aceasta actualizare ne putem asteptat la cateva schimbari importante atat in privinta functionalitatii cat si in privinta interfetei oferite. Astfel vo avea parte de un nou Status bar si un nou aranjament pentru Quick Settings. Pe lista lucrurilor care au primit un upgrade vizual mai putem include pictogramele de mesagerie si aplicatia Xperia Camera care dispune acum de o noua animatie de lansare si de un sistem de email mai eficient.

LG

Sony nu este singurul producator care pune mana pe noul update. LG a anuntat ca doar un singur telefon din gama lor va primi deocamdata actualizarea 4.4. Telefonul avut in vedere este LG Optimus G Pro care va fi actualizat la varianta Kit kat incepand cu ziua de astazi pentru cei ce sunt abonatii companiei AT&T din SUA.

Un comentariu la „Android 4.4 acum disponibil pentru utilizatorii Sony si LG

  1. Pingback: Cele mai bune aplicatii pentru telefon-ideale pentru calatorii | Toniadas.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *