Apa pura, apa Perla Moldovei

de | februarie 2, 2015

Exiata o intreaga controversa despre tipul de apa pentru consum. In realitate omul de rand nu are de unde sa stie ce concentratie de impuritati contine un pahar de apa asa ca se conformeaza sa stie ca este potabila si atat. Prea am tot exagerat cu acest subiect. Privind in trecut la cei care beau apa din rau, apa pura de izvor avem prea multe frici si suntem panicati ca am ajuns sa nu mai stim ce consumam.

Desigur, in contextul in care se pare ca totul este atins de mana umana si tehnologie, in conditiile in care acel ceva pur si natural nu prea exista pentru ca la tot pasul avem e-uri si aditivi, conservanti ar fi bine ca macar apa de consum sa fie una pura, sanatoasa. Asa ca nu este de ezitat sa cauti spre exemplu despre apa Perla Moldovei, o apa pura care nu numai ca se arata asa, se prezinta asa insa este cu o baza reala. O apa alcalina, cu un pH de 8,8. Metoda prin care apa in sine ajunge la consumator este o alta cheie in aceasta ecuatie. Asadar, aceasta se extrage din adancuri, acolo unde de fapt se afla si cheia si puterea naturii.

Unii ar putea crede ca este apa in starea ei exact asa cum se extrage. Ei bine ar cam fi nevoie de o metoda de filtrare insa in cazul apei Perla Moldovei totul se bazeaza de asemenea pe un procedeu natural. Asta inseamna ca se filtreaza prin sistemul de nisip, de argila si pamant vegetal. Din nou, ne dam seama ca puterea naturii si rezervele ei sunt ceea ce avem nevoie. Nu ai cum sa dai gres cu o astfel de metoda, deci clar este vorba de o apa ireprosabila in compozitie.

Acum, daca sunt si sceptici e bine de stiut ca in mod cert buletinul unei analize asupra acestei ape dovedeste faptul ca este precum spuneam o apa sanatoasa in adevaratul sens al cuvantului. Spre exemplu daca in mod normal se admit 0,5 mg/l de nitriti aceasta apa are doar sub 0,001 mg/l, iar cand vine vorba de nitrati are sub 0,6 mg/l fata de media admisa de 50 mg/l. O simpla comparatie te face sa iti dai seama ca nu ai motive sa te indoiesti intr-o alegere.

Sa nu uitam ca apa este combustibil pentru organism. In lipsa ei deshidratarea duce la dureri de cap, lipsa de energie si un lung sir de stari proaste pentru ca nu se transporta la fel de bine nivelul de oxigen in sange. Si asta nu este singura problema. Se tot spune ca avem nevoie de cel putin 8 pahare de apa pe zi. Ei bine nu este un mit. Avem nevoie de apa in fiecare ora, deci importanta sa se subintelege. Insa sa nu luam totul ca atare si sa analizam ce anume alegem. Este pana la urma si pacat sa me facem rau singuri asa ca alegerea apei este ceea ce denota si responsabilitate din punct de vedere al sanatatii. Dar o data ce descoperi cat de putin despre apa Perla Moldovei iti dai seama ce anume sa alegi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *