Aqua aerobic

de | ianuarie 6, 2015

Unul dintre cele mai bune motive pentru care oamenii fac sport este datorita dorintei de a ramane in forma si de a se mentine cat mai sanatosi posibil. Pot spune cu siguranta ca orele de aqua aerobic iti asigura multe beneficii dorite de tine. Vei obtine toate beneficiile cardio posibile, iti vei tonifica corpul, vei scapa de toate acele kilograme nedorite si te vei simti din ce in ce mai energizat. Mai mult de atat, vei avea parte de o gramada de distractie.

O multime de optiuni. Orele de aqua aerobic iti ofera o multitudine de optiuni in aceste zile. Daca nu esti interesat de aqua jogging, poti incerca o ora de aqua kick-boxing. Vei avea parte de un antrenament fizic minunat si te vei si distra de minune, atunci cand o vei face. Daca iti doresti sa te relaxezi, vei dori poate sa alegi tai chi sau aqua yoga, ceea ce iti va oferi o mare imbunatatire a miscarii fizice pe care o faci si te va ajuta sa te relaxezi foarte tare dupa o zi grea si stresanta. Sau, poti trece mai departe si poti incerca zumba in apa.

Impact scazut, insa intarire a muschilor. Antrenamentele fizice acvatice sunt o activitate de impact scazut, dar care fac sa dispara toata acea tensiune din vertebre, muschi si oase. Datorita acestui lucru, orele de aqua aerobic sunt perfecte pentru orice nivel de fitness si varsta, de la cei incepatori si pana la cei mai experimentati. Atunci cand faci genoflexiuni in sala de gimnastica, genunchii tai trosnesc, insa atunci cand faci gnoflexiuni in apa, nu mai simti nici o durere de vreme ce apa actioneaza ca un protector. Nu-i asa ca suna foarte bine si acesta este un motiv foarte bun pentru care sa te apuci de aqua aerobic inca de azi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *