Atractii in Londra

de | decembrie 24, 2015

Inima Palatului Buckingham dateaza inca din anul 1703, insa palatul a fost extind de-a lungul anilor si pana in vremurile noastre. Piesa de atractie turistica a statului gazduieste evenimente si lucruri asociate cu istoria ei, binenteles, si cu Familia Regala britanica. Palatul Buckingham ramane un simbol major ak monarhiei Marii Britanii. Vizitatorii din intreaga lume vin aici pentru a admira atractiile turistice oferite de Londra si de toate frumusetile sale.

Iconicul Tower Bridge al capitalei Angliei este un pod maiestuos pe deasupra raului Tamisa care asigura o incredibila priveliste asupra orasului intreg. O destinatie ce trebuie neaparat vizitata, acest pod celebru a devenit un simbol binecunoscut pentru Londra. Podul a fost deschis in anul 1894 si continua sa se afle printre cele mai populare atractii turistice ale orasului.

Turnul Londrei (Tower of London) este un castel ebglezesc iconic a carui cladiri dateaza inca din timpul White Tower din anul 1708 de sub directia lui William Cuceritorul. Notoriul castel  a servit drept inchisoare din anul 1100 pana in anul 1952. Cativa dintre celebrii sai prizonieri au fost Elizabeth I, Anne Boleyn si Lady Jane Grey. Bijuteriile Coroanei au fost de asemenea tinute in acest turn inca din timpul domniei lui Henry III.

Unul dintre cele mai extinse parcuri din Londra, Hyde Park este un parc regal care este casa unui scenariu incantator si poate fi comparat cu la fel de celebrele Gradini Kensington. Pentru a te bucura de frumusetile verzi si luxuriante ale Londrei, ia in considerare vizitarea frumoaselor terenuri ale parcului, care continua sa fie o destinatie populara printre turisti si londonezi in aceeasi masura.

Londra a dezvoltat de asemenea o alta atractie turistica si anume vizitarea Tamisei cu ajutorul ambarcatiunilor turistice. Pentru a te bucura cu adevarat de frumusetile Londrei trebuie sa faci o plimbare cu barca pe Tamisa. Exista o sumedenie de croaziere cu barca si acesta este cel mai grozav mod prin care poti vedea atractiile turistice ale orasului si arhitectura sa fina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *