Aventura vietii asa cum nu credeai sa o intalnesti, la studio Heylux

de | iunie 23, 2015

heyluxCare e cel mai nebunesc lucru pe care l-ai facut candva? Care este cel mai nebunesc lucru posibil? Pentru mine a fost vorba de studio Heylux; nu pentru locul in sine pentru ca aici gasesti un loc extraordinar, un studio aparte, ci pentru ideea in sine de videochat. Stii celebra vorba a unui american care spune “never say never”? Exact asta pot spune si eu in acest moment. Poate ca nu as fi crezut, daca imi spuneai acum ceva vreme ca voi ajunge sa lucrez la videochat. Doar ca uite-ma, angajata la studio Heylux si mai mult decat multumita de asta.

Povestea mea incepe in momentul in care ma mutam in Iasi, cu gandul sa incep ceva nou, sa o iau de la capat. In provincie viata nu este asa cum credeam, viata nu este tocmai ceea ce meritam. Asa ca am plecat, desi stiam ca nu va fi usor. Asadar, ajunsesem intr-un loc in care o luam de la zero. Cum nimic nu suna prea bine pentru nevoile mele financiare, am acceptat un job in videochat.

Pacat de cel ce spune ca in videochat nu e bine sa lucrezi, cestudio Heyluxl care sta cu prejudecati si gandeste cum de altfel stim ca o fac multi. Asta o spun acum dupa ce am descoperit de fapt studioul Heylux. Spun asta cu un oarecare regret pentru ca daca as fi stiut de acest loc poate ca acum nu as mai fi avut un vis ci o realitate. As fi construit mai devreme ceea ce imi propun acum. In fine, sa revin. Spuneam ca studioul Heylux este locul ales de mine. Sa nu iti fie cu mirare de ce.

In primul rand acest job mi-a oferit sansa sa ma descurc pe cont propriu. Nu imi doream sa devin o intretinuta, sa fiu dependenta de cineva pentru ca nu imi permit anumite lucruri. Si iata ca am reusit. Nu duc lipsa banilor, ba chiar deloc, si din ceea ce castig sunt mai mult decat multumita. Vei spune ca oricum construiesti ceva in viata si ca tot omul strange bani pentru ceva anume. Ei bine aici lucrurile sunt diferite pentru ca am un castig foarte mare. Imi permit orice, oricand, la orice ora.

La fel de interesant mi se pare ca pot fi eu, evadata intr-o lume in care nu ma cunoaste nimeni si deci nu ma poate judeca nimeni. Aici lumea intra online cu drag pentru a conversa si a-si alina privirea, gandul si viata cu o prezenta feminina. Eu ma simt capabheyluxila sa fiu prietena ta online, sa ma transform in cu totul altceva, sa imi traiesc viata intr-o aventura de acest gen.

Studioul Heylux inseamna pentru mine mai mult decat as fi crezut; este locul care m-a provocat sa incerc si altceva, care m-a condus pe un alt drum in viata. Practic nu imi lipseste nimic acum si mandria de a putea spune asta despre mine si capacitatea mea atrage invidie. Stiu, mi s-a mai intamplat; si ma face sa ma simt atat de bine…

9 comentarii la „Aventura vietii asa cum nu credeai sa o intalnesti, la studio Heylux

 1. Kate

  da..f bn draga mea..dak ai resusit sa te descurci pe cont propriu ..at bv tie..nu am ce-ti zice ..eu lucrez in domenu..da ma bucur pt femeile care stiu ce vor de la viata. 🙂

 2. Linda

  asta cu permisu orice oriknd e super tare.de mult miam dorit sa ajung in varf prin puterile mele.kiar ma vazut un film aseara despre forta femeiii..si acu vreau si io cv mai mult dd la mn..

 3. Cindy

  o avetura.itr-adevar..nu e nimic rau in a face asta..eu nu mi judec priet care fac asta..import e sa le iasa lor banu

 4. Chelsea

  poate ca toata lumea isi doreste sa faca altceva inviaa.da nime nu are de unde sa stie unde o saajunga de fapt..

 5. Jessica

  kiar ca never say never..k pt altu e aur ceea ce intalneste in alata parte dekat acasa..deci nu judecati..eu sunt in videochat si planuiesc sa devin trainera..

 6. Coco

  nu am nimic de zios rau..numa de bn..pe mn m-a ajutat..am vazut si femei mai in varsta care lucrau acolo..deci se poate.nimic de zis ;;)

 7. Masha

  si femei in varsta.woow.au curaj dak fac de la studio si nu de acasa…eu nu am vazut pe nici unde am lucrat..da acum park ma gandesc k e posibil..

 8. Iza

  da..as fi mers mai departe cu videochatu dak nu as fi plecat in afara tarii…acu doar pot sa ma bucur de cunostinele pe kre le-am acumulat acolo..

 9. Mitzy

  sunt blonda si ubtire..am forme si de toate..ma potrivesc la videochat? eu cred ca da..nu-i asa..vreau sa stiu ca as putea face..

Comentariile sunt închise.