Beneficii ale sexului care va vor surprinde

de | august 12, 2014

De ce fac oamenii sex? Ei bine, pentru unii sexul este o activitate foarte placuta si este considerata foarte  distractiva si destresanta. Pe langa asta, a practica sex in mod regulat nu numai ca te poate face sa te simti mai bine, mai bun si mai apropiat de partenerul tau de viata, insa de asemenea iti ofera si beneficii asupra sanatatii tale.

Multe cercetari din domeniul medicinei au scos la iveala faptul ca o relatie de dragoste profunda, atingerile si contactul sexual pot aduce beneficii de sanatate, cum ar fi o tensiune arteriala mai scazuta. De fapt, orice iti pune inima in miscare este considerat bine pentru tine, incluzand partidele sexuale.

Sexul iti ofera o stralucire aparte, radianta, ce poate fi observata cu usurinta de oricine din jur. S-a aflat faptul ca partenerii de viata care practica sexul de cateva ori pe saptamana, mai mult decat cei care nu fac asta deloc sau care il practica mai rar, au o infatisare mai tinereasca, mai radianta, mai sanatoasa si sunt mult mai fericiti. Sexul practicat in mod regulat face asta pentru tine: promoveaza eliberarea de hormoni ca estrogenul si testosteronul, care iti ajuta corpul sa capete si sa isi mentina un aspect tineresc si plin de viata.

Sexul iti imbunatateste structura corpului si ajuta la intretinerea unui aspect fizic mai bun, mai relaxat si mai tonificat. Sexul poate fi considerat ca exercitiu fizic. Partidele de sex sunt considerate a fi chiar mult mai intense si mai pline de beneficii asupra  corpului nostru decat o simpla activitate la sala sau o alergare usoara prin parc. Aceasta activitate placuta te poate ajuta sa arzi calorii bune, in functie de durata si de intensitatea acesteia.

Nu numai ca iti va face mare placere sa il practici, dar sezul iti lucreaza si muschii posteriorului, ai spatelui si ai coapselor. A face diferite miscari si a pune in practica diferite pozitii sexuale nu poate face altceva pentru tine decat sa iti mentina fizicul, abdomenul si toti muschii corpului antrenati si tonificati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *