Carti pe care toata lumea cool le citeste

de | aprilie 8, 2015
carti cool

carti cool

Nu numai hipsterii citesc carti smerchere, dar si prietenii tai normali care sunt pasionati de lectura si de filme poate. Nu trebuie a fii iesit din comun ca sa citesti, dar trebuie sa fii aparte ca sa citesti ceva cu adevarat altfel. Imi place sa ma consider deosebita si poate ca fiecare dintre noi ar trebui sa ne consideram asa negresit.

Eticheta personala pe care ne-o lipim singuri este cea mai importanta pana la urma, si asta rezulta in urma alegerilor noastre, a activitatilor si a pasiunilor noastre dintre cele mai diverse. Si lectura de carti cool este una dintre acestea. Hai sa vedem niste titluri de carti nemaipomenite numai bune pentru oamenii altfel.

Dark Places de Gillian Flynn

Daca ti-a placut cartea „Gone Girl” dupa care s-a facut filmul „Fata disparuta”, poti lua in considerare asta ca fiind noua ta carte de capatai. Cartea care se pare ca va fi lansata ca film in care va juca actrita Charlize Theron in acest an, este un thriller despre o femeie ale carei surori si mama au fost ucise de fratele sau.

Aceasta depune marturie impotriva lui si cu 25 de ani mai tarziu, aceasta este confruntata de catre o societatea secreta obsedata de crimele notorii. Misiunea acestora care ar fi? Sa-l elibereze pe ucigas. In timp ce femeia incearca sa descopere ceea ce s-a intamplat cu familia sa, ar putea sa se regaseasca fata in fata cu criminalul. Destul de interesant nu?

Silence de Shusaku Endo

Aceasta nu este o carte noua, cum ar fi cea despre am vorbit mai sus (aceasta carte a fost lansata tocmai in anul 1966), insa va urma sa fie lansata drept film in anul 2016, in regia lui Martin Scorsese, asadar stim de pe acum ca va fi buna. Este un roman istoric de fictiune care examineaza povestea unui misionar jesuit trimis in Japonia secolului 17, care mai apoi are de indurat persecutii in urma infrangerii Rebeliunii Shimabara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *