Ce boli poate trata marijuana?

de | iulie 19, 2015

marijuanaMulte state ale lumii se lupta pentru a dovedi ca nu exista nicio folosinta utila a marijuanei ca planta medicinala, cu toate ca exista nenumarate dovezi care demonstreaza exact contrariul. Exista o multime de boli care pot fi tratate eficient cu ajutorul cannabisului.

Marijuana trateaza afectiuni

Depresia. Pentru oamenii care sufera de depresie, medicii le prescriu retete cu medicamente antidepresive, care nu sunt chiar atat de sanatoase. Astfel de medicamente trateaza depresia prin cresterea nivelului de serotonina din creier. Dezavantajul antidepresivelor consta in faptul ca determina o scadere a libidoului, contribuie la malformatiile congenitale si creste rata de suicid in randul adolescentilor.

Greata. In momentul in care oamenii se confrunta cu senzatia de greata, acestia folosesc diferite tipuri de pastile. Acestea sunt medicamente care blocheaza receptorii asociati cu greata si determina simptome asemanatoare bolii Parkinson, cosmaruri si chiar constipatie. In acest caz, efectele secundare ale medicamentelor sunt mai rele decat boala in sine. Consumul de marijuana este mai benefic deoarece ajuta la usurarea senzatiei de greata la nivelul stomacului si permite consumul de alimente sau bauturi.

Alte afectiuni vindecate de marijuana

Insomnie. Medicamentele anti-insomnie sunt pur si simplu teribile. De multe ori ofera cosmaruri si chiar il poate determina pe cel care ia un astfel de tratament sa fie somnambul. O doza suficienta de marijuana poate sa te ajute in cazul problemelor de somn, iar un avantaj consta in faptul ca a doua zi nu te va durea capul de la mahmureala.

Astm. Unele medicamente chiar isi fac efectul, insa pe o perioada incredibil de scurta. Un beneficiu al cannabisului este acela ca deschide caile respiratorii pulmonare. Insa, inainte de a incerca asa ceva, trebuie sa consulti un medic, pentru ca nu toata lumea poate reactiona la fel in urma acestui medicament natural.

Boli de inima. Medicamentele care ajuta la scaderea nivelului de colesterol, la fel ca si aspirina, sunt pastile prescrise oamenilor care sufera de boli cardiovasculare. Binenteles, exista o multime de efecte secundare: dureri de cap, ameteala, slabiciune si multe altele. Studiile realizate pe soareci au demonstrat ca marijuana poate inversa procesul de blocare a arterelor si protejeaza inima in fata unor daune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *