Ce sa nu spui dupa o partida de sex(pentru femei)

de | iunie 9, 2014

Exista o gramada de lucruri pe care nu ar trebui sa le spui niciodata unui barbat dupa ce ti-ai petrecut o noapte cu el, indiferent de ceea ce simti. In cele ce urmeaza voi mentiona cateva lucruri gresite pe care le poate spune o femeie dupa sex.

  1. Cel mai rau lucru pe care il poti spune unui tip imediat dupa ce a-ti facut-o este a mentiona orice legat de mama acestuia. Il va face sa se „dezumfle” imediat, in mai putin de o nanosecunda.
  2. „Bine. De acum poti sa pleci”. Astfel vei parea cam fara inima si de asemenea, cam autoritara, doritoare sa preiei controlul situatiei.
  3. Dimineata de dupa, daca un barbat te intreaba daca a fost un amant grozav si tu ii vei spune ca este cu siguranta situat intr-un top 50, atunci se va simti cam rau in legatura cu prestatia lui si cu siguranta nu il vei mai putea vedea, doar daca va vrea sa te faca sa il vezi altfel si sa mai incerce.
  4. Cel mai rau lucru pe care il poate spune o femeie imediat dupa o partida de sex este: „A fost bine”. Sexul nu se presupune sa fie doar „bine”, pentru ca este sex. Orice atribut scurt vei spune il va face pe iubitul tau sa considere ca a cam dat gres.
  5. De asemenea, daca ii vei da peste nas amantului tau ca partida cu el a fost mai buna decat nimic atunci cu siguranta ca se va simti prost si jenat de prestatie.
  6. Nu intreba niciodata daca el a folosit prezervativ. Femeile ar trebui sa stie de fiecare data daca s-a folosit un prezervativ si mai important este ca tu sa folosesti tot timpul o asemenea metoda de contraceptie si sa nu lasi asta la dorinta lui. De asemenea nu ii spune niciodata ca vrei sa vorbesti cu el despre ceva. Indiferent despre ce ai de spus, nu o spune imediat dupa sex. mai ales daca este vorba despre niste discutii serioase. Lasa-l sa se bucure de moment si nu strica totul tocmai atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *