Cele mai noi aplicatii de pe Android

de | iulie 8, 2015

androidWalkman-ul si iPod-ul sunt deja ca moarte pentru ca smartphone-urile au preluat lumea muzicii si a player-elor muzicale din toata lumea. In timp ce aplicatia de muzica de pe dispozitivele cu Android probabil ca fac o treaba buna, daca iti doresti sa intorci pagina si sa vezi alte alternative pentru a asculta muzica intr-un stil calitativ, vei avea nevoie de ceva mai mult.

Una dintre cele mai bune aplicatii player de la Android se numeste Powecamp. Este o modalitate grozava de a te bucura de muzica ta favorita direct pe telefon, cu o multime de optiuni si cu sprijin pentru aproape orice tip de fisier. Nu poti da gres cu Powercamp, ci vei merge la sigur numaidecat.

Player-ul video de pe telefonul cu Android probabil ca va face treaba destul de bine si va da play la cele mai bune formate video fara prea multa nebuneala. Insa, daca vei da play la niste formate nisate sau vei dori sa te bucuri de setari video pentru a obtine cel mai bun cadru, atunci va trebui sa treci pe altceva.

VLC pentru Android a venit in varianta beta inca din luna decembrie, insemnand ca  acum este stabil si gata de a fi folosit de toata lumea. Sprijina un numar mare de formate video. Poti folosi acceleratorul hardware pentru a profita de acele 4 sau 8 nuclee de pe dispozitivul tau si chiar sa te bucuri de cea mai buna calitate a video-urilor la care te uiti. Trasatura pinch-to-zoom este super de asemenea.

Smartphone-urile poate ca nu sunt inca un inlocuitor pentru calculatoarele noastre, insa puterea lor in crestere si dimensiunile ecranelor, ajung aproape a egala acest dispozitive minunate. In acest sens, este mai bine sa detinem cele mai productive aplicatii pe aparaturile noastre cu Android, astfel incat sa avem asigurarea ca putem face ceva treaba atunci nu avem la indemana tastatura si mouse-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *