Comportamente ale femeii inselate

de | octombrie 2, 2015

femeie inselataSi cand te uiti pe strada dupa cineva atunci cand tu ai iubit/a acasa poate fi considerat inselat. Nu in maniera fizica, dar tot inselaciune se cheama. Nimanui nu-i place sa isi prinda iubitul sau iubita uitandu-se pe srada dupa altcineva mai atragator, mai ales daca se afla chiar alaturi de acesta sau aceasta.

Nu este deloc frumos si pe deasupra se mai cheama si lipsa de respect sau chiar de iubire. Daca nu iti mai place de ineva si vrei pe atcineva in viata asta, ar trebui sa i-o spui, nu sa cauti cu ochiul altceva. Cum se comporta o femeie suparata pe un asemenea comportament imatur?

  1. O femeie aflata in situatia aceasta icearca sa oglindeasca ceea ce a facut prietenul/iubitul/sotul prin propriul comportament. Daca ai vorbit cu al tau si nimic, nimic, nu s-a schimbat, atunci treci la planul B si fa-i ce-ti face si el. Atunci cand mergeti pe strada impreuna, uita-te si tu dupa alti barbati, zambeste la ei si uita-te foarte admirativ, chiar si cand esti cu parterenerul actual de mana sau de brat.
  2. Nu se compara cu celelalte femei dupa care se uita sotul/iubitul/prietenul. Fiecare femeie este frumoasa in felul sau. Poate ca cea de pe strasa fluierata si la care barbatii se uita insistent are niste picioare lungi si descoperite, insa tu poti sa ai un zambet foarte frumos si niste ochi seducatori. Vezi ce anume ii poate placea iubitului la altcineva si mai apoi spune-i ca tu esti cum esti si daca ii place de tine asa, asa sa ramaneti in continuare.
  3. Fetele care se simt inselate in acest fel, isi cresc stima de sine. In loc sa se planga la toata lumea de aceste lucruri, incep sa se perfectioneze de unele singure. Fie isi gasesc un job mai bun, fie merg la sala, fie citesc mai mult, isi creeaza un blog asa mai departe, acestea fac ceva care sa le ajute pe ele insele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *