Cu ce ne mai imbracam la nunta

de | mai 5, 2015

rochii nunta

Nu este deloc simplu sa gasesti ceva cu care sa te imbraci la nunta ca invitat, ca invitata mai ales. Pentru ca nuntile sunt niste evenimente atat de pretentioase, trebuie sa gasesti si ceva destul de potrivit cu care sa te imbraci in acel moment, fie in carul festivitatilor din timpul zilei, fie in cadrul festivitatilor din timpul noptii, adica la petrecerea in sine.

Daca ziua iti mai iei tu o fusta si o bluza sau o rochita frumoasa de zi, in timpul petrecerii dansante de seara de cu ora 9, trebuie neaparat sa-ti iei pe tine si sa te invesmantezi intr-o rochie de seara frumoasa si speciala care sa iti complimenteze corpul minunat. Nu este atat de simplu sa iti alegi rochia de nunta, pentru ca trebuie sa te gandesti si la ce incaltaminte se potriveste cel mai bine in functie de momentul zilei si de ce asteptari ai de la nunta respectiva.

Mai imprumuti de la prieteni rochite, mai iei o poseta de pe altundeva, insa apntofii sunt cel mai greu de potrivit pe picior, mai ales daca ai si tu ca si majoritatea tipelor cel de-al doilea deget de la picior mai lung decat degetul cel mare si nu merge decat sa te incalti cu ceva cu botul decupat. Atunci este o situatie de tip auch, pentru ca cu greu iti vine ceva de la altcineva iar daca nu prea porti asa ceva de obicei, iti va veni greu sa te strecori pentru o seara intr-o pereche de pantofi sau de sandale cu toc inalt si pretentioase.

Trebuie sa stii sa si mergi pe aceste tocuri, sa se potriveasca exact cu tinuta de sus aleasa, dar mai ales sa mearga de minune pe structura corpului tau care este speciala si nu se compara cu a nimanui. Eu am probleme de fiecare data cand trebuie sa aleg o tinuta pentru ziua nuntii cuiva si de aceea va cer sfatul. Cum ar trebui sa ma mai imbrac? Ceva sfaturi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *