Cu cel mic la tuns – aventura incepe cu programarea, iar Stailer te poate ajuta

de | februarie 18, 2021

Atunci cand planuiesti o vizita la salon pentru a tunde un copil chinul incepe cu mofturile celui mic, continua cu ziua in care vei gasi loc liber la un salon si se incheie cu cat de greu este sa programezi. Adica timpul pe care il investesti pentru asta este destul de mult. Poti face ca lucrurile sa fie mai usoare, cu Stailer. Iata cum!

Stailer te ajuta sa programezi vizita la salon

Acceseaza pagina oficiala stailer.ro si vei intelege mai bine. Un filtru al cautarilor te ajuta sa iti fie afisate rapid saloanele care corespund preferintelor tale. Adica poti fi femeie, barbat, interesat/a de servicii din zona hair and beauty, de saloane de profil din orase precum Iasi, Timisoara, Oradea sau Cluj Napoca. Alegi preferintele, setezi data si ora la care ar fi convenabil pentru tine si astfel ai selectia saloanelor din care sa alegi.

Totul este absolut gratuit! Poti alege sa iti faci un cont aici, dar poti programa si fara acesta. Tine cont insa si de frecventa cu care mergi la salon, lunar. Adica vei repeta experienta si iti va fi mai util sa ai toate setarile in contul de client de pe stailer.ro.

Cat priveste alegerea pe care o vei face, poti tine cont de preferintele tale, de la buget, la timp sau locatie. Stailer prezinta pentru fiecare salon inscris in aceasta platforma toate detaliile de interes, de la amplasare – vei fi ghidat prin Google Maps – si pana la costuri sau estimare de timp a duratei sedintei tale. Poti alege salonul in functie de reputatie, de recenziile pe care le are, poti observa in detaliu si salonul, fotografiile fiind relevante desigur.

Programeaza rapid si usor si investeste timpul in altceva

Poate ca nu iti dai seama de fiecare data, insa resursa care poate fi una dintre cele mai importante din viata, este timpul. Asadar prefera sa folosesti timpul in mod constructiv in avantajul tau. Cel putin pentru programarile la salon sa iti tunzi copilul, sa ii schimbi coafura de ce nu, poti incearca o programare la tuns pe stailer.ro. Timpul pe care l-ai fi investit in a suna fiecare salon in parte, din oras, cautand un loc liber pentru tine, il vei investi in timp castigat cu familia ta.

Este destul de obositor sa convingi un copil sa accepte tunsul. Unii sunt chiar isterici, din teama sau pentru ca au anumite amintiri dintr-o experienta  negativa, anterioara. Asadar orice parinte stie cata bataie de cap are cu un copil la acest capitol. Poate fi mai usor si mai rapid gasit un salon potrivit pentru preferintele pe care le are orice parinte exigent cu tot ce tine de copilul sau.

Afla despre avantajele pe care le poti avea in contul de client pe stailer.ro. Vei aprecia negresit faptul ca timpul tau pretios poate fi investit mai bine. Pana la urma, cu stailer.ro este o chestiune de click-uri, tot ceea ce pana acum faceai prin telefon, cautand si sunand ore-n sir in decursul unei zile pana cand sa gasesti un loc liber, este acum de domeniul trecutului.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *