Cum ne ajuta sucul de noni

de | iunie 6, 2015

suc noniUn studiu mai mic a demonstrat faptul ca un consum prelungit de suc de noni ar putea sa ne ajute sa reducem nivelurile de colesterol din organism. Prin urmare, sucul de noni promoveaza nivelurile sanatoase de colesterol, care pot asista  la pastrarea unei inimi sanatoase si care bate regulat.

Sucul de noni ne ajuta in cresterea niveurilor de energie. A bea acest gen de suc de noni in mod regulat ne poate de asemenea ajuta pentru a combate oboseala. In ritmul accelerat al zilelor noastre, ne confruntam destul de des cu scaderea nivelurilor de energie in mod zilnic, ceea ce ne poate incetini randamentul oferit catre activitatile de zi cu zi. Oamenii care consuma acest suc  in mod normal si zilnic au raportat o crestere a nivelurilor de energie, care ii ajuta sa ramana activi pe toata perioada zilei in curs.

Sucul de noni este de asemenea si un agent foarte bun anti-cancer. In cadrul unui mic studiu efectuat asupra soarecilor, sucul de noni a aratat dovezi promitatoare drept agent foarte bun anti-cancer. Soarecii cu tumori canceroase au fost alimentati cu suc de noni pentru o anumita durata. In timpul acestei perioade, dimensiunea tumorii nu a mai scazut. Acest lucru sugereaza foarte clar faptul ca sucul de noni ajuta in descresterea progresului cancerului in organism.

Cercetarile efectuate asupra calitatilor sucului de noni in starea sa nascenta au fost foarte promitatoare, insa aceste lucruri nu duc neaparat la folosirea acestuia in tratamentul impotriva cancerului. M,ulte dintre beneficiile acestui suc care sunt documentate, sunt bazate fix pe feedback-ul consumatorilor.

De asemenea, se sfatuieste ca oamenii care au o istorie lunga legata de problemele la rinichi , ar trebui sa se tina deoparte de acest suc de noni pentru ca nivelurile de potasiu sunt alarmant de mari. Rinichii mentin niveluri normale de potasiu in sange, asadar un surplus de asa ceva nu ar da deloc bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *