Cum sa cumperi Polygon (MATIC) in 3 minute si 3 pasi simpli si comision 0

de | octombrie 6, 2023

Te intereseaza sa cumperi Polygon (MATIC)? Investitia in criptomonede este de interes la ora actuala. Poti cumpara mai simplu ca oricand, iar in randurile ce urmeaza vei afla si cum sa faci asta rapid, in 3 pasi simplu si cu zero comision. 

Despre Polygon stim ca a avut anterior numele de Matic Network. A fost o solutie de scalare ce isi propunea sa ofere multiple instrumente pentru a imbunatati viteze si a reduce costul tranzactiilor pe retelele de blockchain. Stiati ca Polygon se mandreste cu pana la 65.000 de tranzactii pe secunda pe un singur sidechain? In plus, timpul de conffirmare este unul scurt, de doar doua secunde. 

Daca te-ai hotarat sa cumperi MATIC iata si cum poti sa faci asta! 

Cum sa cumperi Polygon (MATIC) in 3 pasi simpli – dureaza doar 3 minute! 


Cu potential de a fi o investitie buna pe termen lung, MATIC poate fi cumparata online, rapid. Daca esti interesat alege ca platforma de tranzactionare eToro. Este una din platformele cunoscute, unde sunt activi peste 25 de milioane de investitori. Ai aici acces la peste 3.000 de active financiare diferite, printre care actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri. Ca si tine sunt mii de entuziasti care cauta sa investeasca la una din cele peste 3000 de companii care au actiuni listate la bursa.

Iata si cat de simplu poti cumpara acesta criptomoneda in 3 pasi simpli care in total ar putea insuma nu mai mult de 3 minute:

Creeaza cont 

cont etoro

Te inregistrezi simplu, similar cu alte tipuri de platforme, unde iti setezi un nume de utilizator si parola. 

Depune bani in cont 

depunere cont etoro

Dupa ce urmezi tot procesul de inregistrare poti face prima ta depunere. Este la fel de simplu si rapid. Valoarea depozitului minim este de doar 100 de dolari! Poti face depuneri si in moneda noastra, in lei. 

Cumperi MATIC 

cumpara matic

Acum  poti cumpara moneda dorita! 

De ce sa alegi tranzactionarea pe eToro 

eToro este plartforma care s-a facut cunoscuta pentru avantajele pe care le pune la dispozitie pentru useri. Nu doar ca ai parte de un proces simplu de tranzactionare, insa ai si comision zero. 

Nu sunt taxe ascunse. eToro iti permite un mod practic si gratuit de a testa pana cand sa iti investesti banii. Asadar, testeaza gratuit cu un cont demo. Poti testa piata, ai acces la date reale, dar fara inca sa faci parte efectiv din ea. Ai optiunea de a practica pe cont demo de 100.000 de dolari. 

De asemenea, eToro inseamna si o platforma de learning. eToro Academy este pattea teoretica din ce inseamna tranzactionarea criptomonedelor. 

Inregistreaza-te acum pe platforma eToro.com! 

Concluzie 

Este adevarat ca nimeni si nimic nu iti poate garanta ca vei tranzactiona de fiecare data in avantajul bugetului tau. Ca vei avea numai castig. Piata este volatila, asadar ai in vedere toate aspectele implicate. Conteaza insa si potentialul acestei criptomonede. Cei care sustin MATIC considera ca aceasta criptomoneda are capacitateade a oferi solutii de scalare catre Ethereum. 

Descopera din contul tau eToro care sunt criptomonedele de interes, pretul lor in timp real si tranzactioneaza fara comision! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *