Cum sa scapi de par

de | decembrie 28, 2015

Cremele depilatoare, bigurile, aparatele de ras, ceara si laserul sunt doar cateva dintre optiunile esentiale in ceea ce priveste indepartarea parului nedorit de pe toata suprafata coprului. Intotdeauna parul a fost privit ca un factor negativ si ca o trasatura neplacuta atuci cand a fost vorba despre aspectul fizic al unei femei, si tocmai de aceea fiecare femeie si-a dorit sa scape de asta cat mai repede si pentru cat de mult timp.

Daca iarna sa zicem ca stam mai mult in casa sau mai imbracati decat de obicei si nu avem nevoie sa ne afisam fizicul, vara nu se mai poate si cu temperaturile ridicate si cu hainele sumare, trebuie sa afisam si un corp tonifiat, dar mai ales fin si placut la vedere, fara pic de par in locurile in care nu trebuie, cel putin in cazul femeilor.

Cremele depilatoare de exemplu sunt niste solutii foarte bune de stergere a parului de pe suprafata pielii. De vreme ce substantele ce sunt continute de aceste creme sunt destul de tari, ajung sa arda destul de bine firul de par inca aproape de radacina.

  • Avantaje: Avantajele cremelor depilatoare sunt acelea cum ca nu sunt foarte scumpe si recresterea parului pare sa nu mai fie la fel de deasa si de incapatanata ca pana atunci sau ca in cazul rasului. Depilatoarele pot fi o optiune foarte buna de asemenea pentru zonele in care creste un par mai des ca in cazul axilelor si a liniei bikinilor.
  • Dezavantaje: Din pacate, cele mai multe creme utilizeaza chimicale dure care pot irita pielea chiar. Cremele depilatoare pot fi de asemenea niste treburi incurcate si care iti iau mult timp, de vreme ce trebuie sa lasi crema sa actioneze in zona dorita timp de cel putin 15 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *