Cum sa-ti gasesti marea dragoste

de | decembrie 15, 2014

Stiu ca nu este atat de usor sa fii singura, mai ales la o varsta deja trecuta de 30 de ani, insa este atat de frumos sa te bucuri si de liniste de inaintea furtunii. Cu toate acestea, a avea un barbat la care sa tii si care sa tina la tine este un lucru foarte frumos ce i se putea intamla unei femei care pana acum, a fost in majoritatea timpului singura.

De ce esti singura? Poate ca ti-e prea frica sa te aproprii prea tare de un barbat. Se intampla asta din cauza unui trecut mai urat sau din cauza ca nu prea stii cum sa te comporti cu barbatii? Poate ca iubesti de fapt sa te intalnesti cu barbati noi si sa iti faci amici de gen masculin, insa se pare ca iti este frica sa te apropii prea tare de un barbat pe care il placi.

Poate ca nu iti dai seama, insa asta te poate impiedica sa iti gasesti viitorul sot. A te deschide din nou sau pentru prima data in fata cuiva nu este un lucru prea usor, in special daca esti o persoana rusinoasa. Insa cateodata este mai bine sa iti iei inima in dinti si sa risti, pentru ca cine stie, poate mergi la sigur.

Inca nu ai copii si ai deja varsta de 40 de ani. Multi oameni spun ca nu poti avea copii dupa ce implinesti deja 30 de ani, insa acesta este un mit binenteles. Da, este mult mai bine sa ai copii undeva intre varsta de 20 de ani si 30 de ani atunci cand esti mai sanatoasa, insa nimeni nu iti poate spune ca nu poti avea un copil daca nu te vei marita si vei ramane insarcinata peste varsta de 30 de ani si chiar mai mult. Daca ai dus un stil de viata sanatos si bun, ai mancat sanatos si ai facut sport in mod regulat, nu ai nici un motiv pentru care sa te ingrijorezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *