Cum sunt alese modelele Victoria’s Secret

de | noiembrie 8, 2015

Show-ul de moda Victoria’s Secret va aparea la televizoare pe data de 8 decembrie a acestui an, insa se va filma pe data de 10 a acestei luni. Evenimentul curajos si provocator ca de fiecare data poate sa tina doar cateva ore, insa luni intregi de munca vor fi asigurate pentru reusita lui, si luni intregi de difuzari vor fi dupa ce evenimentul va avea loc. Este ceva spectaculos si multa lume asteapta sa vada noile modele de lenjerie intima sexy de la Victoria’s Secret, dar si noile manechine si ingerasi ce vor fi prezenti la show-ul din acest an.

Femeile care au ajuns sa prezinte aceste colectii noi de lenjerie sexy s-au pregatit intens timp de luni bune pentru a fi in forma pentru aceasta lansare, insa munca grea incepe de fapt in momentul in care intra in camera de casting. Brandul Victoria’s Secret ne-a lasat un pic sa ne furisam in procesul de selectare al modelelor sale printr-un filmulet postat pe Youtube. Acest video se pare ca este doar o particica  dintr-o serie mai larga de alte filmulete care documenteaza exact lucrurile si momentele ce se intampla in spatele scenei la un asemenea show de moda de proportii.

Intregul video arata cateva tinere modele cunoscute sau mai putin cunoscute care isi etaleaza cele mai bune trasaturi fizice, in timp ce echipa de casting a brandului de lenjerie intima decide exact cine va participa si cine nu la show si pe podium defiland in tinutele extravagante, dar sexy realizate de Victoria’s Secret.

Foarte putine modele iau de fapt la instiintare cum ca vor participa la acest eveniment pe post de manechine, dar cele care reusesc sa treaca de juriu sunt in calea lor catre succes. Trebuie stiut chiar ca 10 din 11 dintre cele mai renumite si bine platite modele ale lumii, fie au participat la prezentarile de moda Victoria’s Secret, fie inca lucreaza cu brandul de lenjerie intima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *