Curatarea ferestrelor fara nicio pata

de | mai 6, 2015

curatare ferestre

Curatarea ferestrelor  este una dintre sarcinile acelea care cer mai mult sa fie efectuate de catre oricine altcineva, numai de tine nu. Tot acel sprayat si frecat si sters intruna si intruna nu este pentru tine, este mai degraba pentru cineva care poate fi platit pentru asta. Insa, in cele din urma, tot trebuie ca ferestrele sa fie spalate, sterse si frecate foarte bine, astfel incat sa nu mai ramana nici o urma de murdarie pentru atunci cand te uiti prin ele.

Acestea trebuie sa fie luna-bec si trebuie sa fie proaspat curatate pentru a te simti cat mai bine in propria locuinta. Nu trebuie sa pui neaparat pe altcineva sa faca aceste lucruri in locul tau, ai putea sa te ocupi chiar tu de ele daca ai avea aceste ustensile de care este nevoie atunci cand te apuci de curatenia in casa.

A spala sticla, fie ca este vorba despre ferestre sau de o masuta de cafea, tine mai mult de ustensilele si uneltele pe care le ai la indemana decat despre grasimea pe care trebuie sa o stergi de pe aceste suprafete. Cu ajutorul lucrurilor potrivite in galeata ta de curatenie, iti poti sterge casa si o poti face luna pe loc.

Cei mai multi dintre noi nu baga de seama ceea ce contine apa cucare obisnuim sa curatam suprafetele din casa. De fapt, de obicei nu conteaza prea mult asa ceva. Insa, cand vine vorba despre sticla, pe asta vei vedea absolut orice, asadar continutul apei poate face diferenta-in special daca este vorba despre un tip de apa mai dura.

Daca vei dilua solutia de spalat geamuri, poti lua in considerare si distilarea apei. Poate sa nu aiba toate mineralele care sunt necesare unei ape de baut, asadar nu va lasa nici o pata de murdarie sau vreun depozit de calcar pe geamurile tale proaspat spalate. De asemenea, conteaza foarte tare si solutia de curatat geamuri pe care o distilezi.

Un comentariu la „Curatarea ferestrelor fara nicio pata

  1. Monica

    E adevarat, iti trebuie ustensile, dar fara produsele de curatenie potrivite totul e in zadar. Va recomand produsele de pe clinit.ro – chiar sunt foarte eficiente.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *