De ce barbatii iubesc sanii

de | septembrie 23, 2014

Doi barbati au decis sa arunce o privire mai atenta la sanii femeilor. Nu ca asta nu s-ar intampla deja in lumea masculina. Insa, spre deosebire de restul barbatilor heterosexuali, acesti doi barbati au o scuza destul de buna ; ei fac acest lucru in numele stiintei si al cercetarilor. Ei bine, in acest caz, nu este nimic rau in a-ti face treaba cum trebuie si a-ti iubi meseria.

Unul dintre acesti barbati este unul dintre expertii in neurostiinta conexiunilor sociale, iar ambii au publicat recent o carte intitulata „Chimia dintre noi: Dragoste, sex si alte stiinte ale atractiei”, in care cei doi au incercat sa raspunda unei intrebari foarte vechi: ce-i asa de grozav legat de sani?

Intr-o rubrica pe care cei doi au scris-o pentru Huffington Post recent, acestia au admins faptul ca obsesia pentru sani este destul de ciudata din punct de vedere biologic pentru ca „Barbatii sunt singurele mamifere de tip masculin care sunt fascinate de sani in contextul sexual. Femeile sunt singurele mamifere de tip feminin ale caror sani se maresc odata cu inaintarea in varsta, inainte de sarcina. De asemenea suntem si singura dintre specii in care masculii ating, maseaza si chiar stimuleaza oral sanii femelelor in timpul preludiului si in timpul actului sexual in sine”.

Asadar, de ce sunt sanii atat de hipnotizanti pentru acesti flacai? Ce este legat de ei care ii pot face si pe cei mai duri dintre tipi sa se transforme in adolescenti atunci cand ii vad? Cei doi oameni de stiinta sustin ca barbatii sunt nascuti cu aceasta obsesie: „Baietii nu invata pe terenul de joaca de faptul ca sanii sunt un lucru de care ar trebui sa fie interesati. Este ceva biologic si adanc intiparit in creierele noastre. De fapt, cercetarile arata ca atunci cand suntem pusi fata in fata cu niste sani, sau chiar cu niste stimuli legati de sani. cum ar fi sutienele, cu totii incepem sa luam decizii dintre cele mai rele”, explica cei doi.

 

Un comentariu la „De ce barbatii iubesc sanii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *