De ce ne place in mall

de | iulie 14, 2014

Pe langa shoppingul care este la mare cautare sau mai bine zis pe langa hoinareala prin magazine si probarea de haine pe gratis, mai exista si alte lucruri ce ne plac in legatura cu un mall si care ne amuza, de multe ori mergand acolo doar pentru distractie si pentru o imbunatatire a starii de spirit.

Simplul fapt de a spune ca esti la mall sau ca vei merge la mall iti creste starea de spirit si iti da o dispozitie foarte buna, pentru ca stii ca acolo nu te vei plictisi niciodata. De asemenea, a viziona filme in cinema-ul mare al mallului si a face misto de oamenii de paza care mai fac si niste chestii amuzante cateodata, nereusind sa raman seriosi si sa-si faca treaba asa cum voiai de fapt, este cel mai grozav lucru.

Scaunele de masaj din cadrul mallului care iti redau dispozitia necesara unei ture prin magazine, mai ales cand este gratis a sta in ele si a avea parte de confortul mult visat si mai mult de atat de un masaj bine meritat, sunt niste lucruri care vin la pachet cu ideea de mall.

Ce ar putea fi mai amuzant si mai spectaculos legat de ideea unui mall decat parcarea acesteia, de obicei, mai ales in weekenduri, plina pana la refuz. Toate acele autovehicule unul langa latul fara spatiu intre ele si parcate chiar si pe trotuar. Mai rar o asemenea priveliste intr-un singur loc, dar la mall asa ceva nu lipseste niciodata.

Toate acele magazine de accesorii pline ochi de lucruri dragute, colorate si ieftine, pe care vrei sa-ti dai toti banii din pusculita, ca mai apoi sa poti spune mandru ca ti-ai luat chestii din mall, sunt o adevarata placere.

Zona sau etajul amenajat special pentru restaurante, sau mai degraba pentru magazinele fast-food, care te imbie cu mirosurile si imaginile vizuale pline de atractie si preturi bune, este un loc sacru din fiecare mall existent in lumea aceasta. Aceea este zona magica unde te poti relaxa si poti manca pe saturate dupa ce ai colindat in amanunt toate magazinele demne de luat in seama, dar este si o modalitate super de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *