Despre purtarea inelelor

de | iunie 9, 2015

purtare ineleTrebuie sa stii ca exista o metoda speciala prin care trebuie sa iti dai jos inelul. Ai auzit multe prietene ca s-au plans ca le-a cazut piatra de pe inelul de logodna. Cand scoti un inel de pe deget, trebuie sa il tragi din partile laterale. Majoritatea prind cu un deget partea de sus a inelului- adica de piatra, si de partea de jos a acestuia. Metoda aceasta contribuie la faptul ca piatra va cadea, deoarece pui destul presiune pe piatra atunci cand il tot dai jos.

Inelul de logodna este unul dintre cele mai importante si frumoase inele dintre toate bijuteriile pretioase pe care i le poate oferi un barbat iubitei sale. Insa, nu doar inelele de logodna trebuie sa fie acele bijuterii care sa fie pretuite si de care trebuie sa avem grija in fiecare zi. Si celelalte tipuri de inele trebuie sa stim cateva lucruri.

Inelele sunt niste accesorii indespensabile unor femei care tin la imaginea lor si care isi doresc sa arate mereu bine, sa confere acea clasa si stil de care nu trebuie sa se lipseasca nici o reprezentanta a sexului feminin. Nu doar ca trebuie sa amplasam aceste inele frumoase de tipuri diferite pe care le avem in anumite cutii de bijuterii sau in locuri special create pentru ele, dar de asemenea trebuie sa le curatam din cand in cand, sa nu le purtam in permanenta, mai ales atunci cand facem dus, cand facem baie, cand gatim, spalam la mana sau cand facem treburi casnice ori prin exteriorul casei.

Trebuie sa pretuim aceste inele atat de importante in viata noastra si care ofera atat de multe simboluri intr-o relatie de cuplu. Pe langa inelele de logodna atat de finute si de stilate, trebuie sa ne gandim bine si la intretinerea verighetelor pe care le luam in primire inca din ziua nuntii, la cununia religioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *