Dieta Paleo

de | aprilie 13, 2015
dieta paleo

dieta paleo

Dieta Paleo este una dintre cele mai populare diete din toata lumea si din motive foarte bune chiar. Aceasta este o dieta foarte eficienta care asigura foarte multe sanse la succes. Premisa dietei paleo este de a manca in mod obisnuit ceea ce manca si un om al pesterilor, un primitiv.

Scopul suprem al dietei paleo este de a elimina consumul oricaror alimente care nu sunt naturale si care contin o lista lunga de chimicale, conservanti, aditivi, coloranti si alte ingrediente artficiale. Daca un om primitiv nu ar fi mancat asa ceva, atunci nici tu nu ar trebui sa mananci asa ceva. Asta inseamna ca dieta paleo este bogata in carne, peste, nuci, fructe, legume si seminte. Multi oameni mananca de asemenea si oua. Uite de ce ar trebui si tu sa te apuci de aceasta dieta.

  1. Mananci prea mult junk food. Mancarea aceasta rea are un gust foarte bun, insa actioneaza foarte rau asupra organismului tau. Dieta paleo elimina tentatia  asupra mancarii junk prin restrictionarea acesteia de tot. Si mai bine de atat, a te umple de carne, legume, fructe si seminte, te poate ajuta sa reduci si poftele dupa alte feluri de mancare. Consuma carne mai cu moderatie, totusi. Consumul de prea multa carne nu este totusi atat de bun pentru sanatatea si greutatea ta.
  2. Trebuie sa slabesti. Dieta paleo este o dieta excelent de folosit pentru scopurile tale de slabit si de imbunatatire a sanatatii. Aceasta ofera niste reguli stricte legate de ceea ce poti manca si de ceea ce nu poti manca. De vreme ce elimina cei mai multi carbohidrati rai cum ar fi pastele si orezul, dieta paleo te poate scapa de kilograme si te poate mentine in forma de zile mari.
  3. Esti alergic la alimente. Multi oameni din ziua de azi  sunt alergici la diverse alimente care sunt consumate in mod obisnuit de oamenii din ziua de azi. Dieta paleo elimina toate aceste lucruri rele, de aceea este bine de incercat.

Un comentariu la „Dieta Paleo

  1. Florina

    Intoarerea la epoca de piatra ar trebui sa ne faca sa devenim mai sanatosi si sa traim mai mult, ca si stra-stramosii nostri.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *