Echipamente de purtare a copiilor mici

de | iulie 23, 2015

echipamente copiiExista o multime de tipuri diferite de carucioare pentru copii si fiecare dintre acestea sunt potrivite pentru situatii diferite. Avem pe de o parte carucioarele standard pentru copii si bebelusi, carucioarele cu umbrela de soare, cu copertina impotriva ploii si pe de alta parte avem carucioarele reversibile pentru copii si landourile care ajuta foarte mult parintii sa isi poarte copii la plimbare sau dintr-un punct intr-altul.

Carucioare de jogging

Acest tip de carucioare vin intr-o structura cu trei roti, cu cos de depozitare, cu frani de parcare si cu alte trasaturi ce tin de strangerea simpla si depozitarea acestora. Iti poti lua copiii mici intr-o plimbare pentru mici drumetii, la mici alergari sau la picnicuri cu familia. Aceste carucioare de jogging sunt disponibile in materiale diferite, insa cadrele de aluminiu  sunt cele mai durabile in ceea ce priveste compozitia acestora.

Se recomanda de asemenea ca aceste carucioare pentru jogging sa fie folosite pentru copiii de peste 6 luni. Unele trasaturi aditionale ale acestora tin de centura reglabila pentru talie, tesaturile rezistente la apa, manerul reglabil, structura puternica, franile de mana si cos de depozitare.

Carucioare multiple

In cazul in care ai tripleti sau gemeni, atunci ai nevoie de carucioare multiple, care sa dispuna de mai multe locuri pentru copii. Acest tip de carucioare vine in doua tipuri, in tandem si unul langa celalalt. Daca vrei sa folosesti sistemul dublu in tandem pentru gemeni, va trebui sa intelegi de asemenea ca aceste carucioare au scaune catre fata, unul in spatele celuilalt.

Aceste carucioare sunt grozave pentru tine daca esti in cautare de carucioare duble pentru bebelusi si copii mai marisori. Carucioarele unul langa celalalt, pe de alta parte, dispun de o aranjare unul langa altul pentru cei mici. Aceste carucioare pentru copii se pot dovedi totusi a fi dificil de purtat prin multimi aglomerate. Oricum, ambele tipuri de echipamente de plimbare ale copiilor vin cu niste trasaturi simplu de manevrat si cu optiuni foarte bune de depozitare.

Un comentariu la „Echipamente de purtare a copiilor mici

  1. Khairil

    Gradinita Karin `s Kids din Bucuresti, zona Piata Domenii a fost aleasa nasotra dupa lungi cautari. Am vizitat multe gradinite si m-am oprit la asta pentru ca pe deoparte este intradevar dotata – s…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *