Elementele cheie ale unui site web de calitate

de | iulie 10, 2015

it exclusivObiectivul oricarui site web este de a primi cat mai multe vizualizari si de a fi citit pe cat de mult se poate. Elemente cum ar fi continutul, infatisarea si accesibilitatea sunt cativa dintre factorii care diferentiaza un site web de calitate de un site web nu atat de eficient. Exista asadar cativa factori care trebuie sa fie luati in calcul pentru obtinerea unui site grozav. Este necesar ca un site sa aiba parte de web design, de o optimizare SEO nemaipomenita, dar si de o consultanta web eficace. Toate aceste servicii pot fi regasite la IT Exclusiv, locul in care paginile web pot capata o alta infatisare si atractivitate.

Infatisare atractiva

Cu totii stim ce se spune despre prima impresie si acest lucru se extinde pana si in ceea ce priveste un site web. Decizia de a intra si de a citi ceea ce exista pe o anumita pagina, tine de felul in care un vizitator raspunde la infatisarea acelei pagini. Asadar, designul site-ului tau web ar trebui sa fie simplu si curat, insa in acelasi timp sa si reuseasca sa atraga atentia.

Literele care sclipesc si imaginile de tip flash nu sunt deloc incantatoare, ba chiar deranjeaza ochiul si vor reusi sa indeparteze foarte repede un vizitator al site-ului in loc sa ii capteze atentia. De asemenea, daca vor exista asemenea elemente, pana si textul va fi mai greu citit, ceea ce poate fi destul de iritant pentru utilizator.

Interfata de utilizator

O interfata buna de utilizator este un alt element cheie al unui site web de calitate. Interfata de utilizator va trebui sa fie la fel de simplu de utilizat atat pentru un profesionist, cat si pentru un utilizator obisnuit. Ar trebui ca aceasta sa ii permita sa gaseasca cu usurinta orice informatie are nevoie, pe cat de rapid se poate.

Pentru ca acest lucru sa fie realizabil, trebuie incluse niste categorii principale bine puse la punct, o navigatie care sa faca cercetarea mai simpla si ca textul din site sa aiba consistenta. O modalitate prin care se poate obtine un asemenea lucru este de a detine linkuri in partea de sus a site-ului tau, linkuri care sa dea catre zonele cheie ale acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *