Evenimente de timp liber in Bucuresti

de | august 28, 2014

In Bucuresti, atat de adorata noastra capitala, se vor desfasura o serie de evenimente senzationale care iti vor permite sa te relaxezi si sa incerci si altceva, asta fiind valabil atat pentru bucuresteni, cat si pentru cei din provincie, care vor sa viziteze si sa se mai destinda in weekenduri cu ceva de exceptie si mai altfel.

Piesa de teatru in Centrul Vechi

Vineri se va desfasura piesa de teatru „Matrimoniale” in cadrul festivalului de teatru in aer liber „Bucurestii lui Caragiale”. Incepand cu ora 8 jumatate p.m. se va desfasura actiunea acestei piese fabuloase inspirata oarecum dupa teatrul lui Caragiale, insa intr-o adaptare moderna si super amuzanta.

Este vorba despre o femeie cu un statut social si material foarte bun, ce da un anunt pe matrimoniale pentru a-si gasi un partener de viata, pentru a se marita. In cadrul testului pe care aceasta Eva il pregateste, se prezinta doi pretendenti, ambii cu acelasi scop: banii multi.

Proiectie film vechi

Evenimentul va avea loc sambata, intre ora 9 jumatate si 11 p.m. si va consta in proiectia filmului „Zbor deasupra unui cuib de cuci” sau „One flew over the cuckoo’s nest”, avandu-l in rol principal pe celebrul si indragitul actor Jack Nicolson. Acest film este pe atat de special, pe cat de vechi, si consta intr-o ecranizare dupa cartea cu acelasi nume a lui Ken Kesey, castigand de asemenea si cinci premii Oscar.

„OLX te cheama la miscare!”

Pentru cei mai mici si pentru cei mai mari care sunt predispusi la distractie si la voie buna in marea parte a timpului, avem un eveniment de nerefuzat. „OLX te cheama la miscare!” se adreseaza tuturor celor care vor sa traiasca sfarsitul verii la maxim si sa se bucure de ultimele putine zile cu soare din cadrul lunii august. Acest eveniment se va sustine in Parcul Lumea Copiilor din capitala si va incanta pe oricine va merge, pentru ca jocurile, muzica si concursurile vor fi la indemana oricui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *