Exista un site de planificare a calatoriilor

de | decembrie 26, 2015

Site-ul  Frommers este mult mai teapan si strict in design. Scrierile de acolo, directiunile, descrierile si hartile de pe site sunt cel mai potrivite pentru un calator mult mai experimentat. Oricum, acest site ofera sfaturi excelente despre schimbarile noi in legatura cu regulile si legile de calatorit, la fel de bine ca si despre alerte de calatorie si informatii legate de siguranta in calatorii.

Site-ul Fodors este mai iregulat ca design si are trasaturi cum ar fi caracterizarea si insumarea unui top Top 10 Travel Destinations efectuat intr-un format stat cu stat si tara cu tara. Calatorii isi impartasesc informatii prin forumurile deschise publicului larg iar raspunsurile sunt disponibile a fi citite in mod liber, ca si raspunsul la intrebarea, de exemplu, „Ce poti face in Venetia daca ai la dispozitie doar 6 ore?”. Review-urile pentru restaurante de la cele mai saracacioase pana la cele mai scumpe sunt pur si simplu grozave si iti ofera raspunduri directe la unde sa mergi si ce anume sa mananci.

Trip Advisor.com a primit tot felul de feedback-uri, mai bune si mai putin bune. In timp ce unele persoane gasesc acest site drept unul prea generalizat, altii jura ca este cel mai bun site de travel din lume. Este un site web foarte bine definit si prezinta informatii intr-un stil simplit, fara prea multe coloraturi. Dispune de asemenea de o pagina grozava unde oricine se poate folosi de Inspire Me, o aplicatie speciala si pana la ghidurile gratis de calatorie.

Acest site ofera linkuri catre oferte de travel, restaurante si cazare, insa nu cu toatele sunt cele mai grozave. Acest site se potriveste cel mai bine pentru tipul de persoana care isi doreste detaliile unei calatorii foarte rapid si fara prea multe adjective si epitete in zadar. Alege-ti site-ul de travel cel mai potrivit pentru planificarea viitoarei tale vacante foarte cu grija, insa mai intai uita-te si ai in vedere mai multe variante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *