Fă o programare pe aplicația Stailer pentru a te bucura de un moment de răsfăț

de | martie 15, 2022

stailer

Rolul aspectului fizic în viața ta

Se spune că prima impresie influențează mult maniera în care pot evolua relațiile, atât la nivel profesional, cât și la nivel personal. Aspectul fizic este cel care atrage atenția chiar din prima clipă. Femeile conștientizează acest acest aspect și, de aceea, încearcă să fie la patru ace zilnic – de la ținuta aleasă până la coafura, machiajul sau manichiura aleasă.

Pentru a folosi timpul într-un mod cât mai eficient și pentru obține rezultatul dorit, foarte multe femei preferă să apeleze la serviciile oferite de profesioniști – fie că aleg o ședință de epilare definitivă, o schimbare de look sau un tratament facial. Cu toate acestea, programarea la salon poate reprezenta o adevărată provocare din cauza procesului îndelungat pe care îl implică obținerea unui loc liber. Însă, cu ajutorul aplicației Stailer, acest stres este de domeniul trecutului.

Platforma Stailer a fost creată pentru a simplifica pașii pe care trebuie să îi urmezi atunci când vrei să obții o programare la salon. Momentele de răsfăț precum un masaj relaxant, o manichiură reușită sau o tunsoare nouă îți pot schimba total starea de spirit. Stailer încurajează aceste clipe, dăruite propriei persoane, pentru că sunt extrem de benefice pentru psihicul oricărui om. După o săptămână dificilă, o schimbare de look poate să îți sporească încrederea în sine și să te motiveze să depășești orice obstacol.

Beneficiile utilizării aplicației Stailer

Incearca aplicatia Stailer pentru a te convinge singur de avantajele utilizării unei astfel de platforme. În primul rând, prin intermediul aplicației obținerea unei programări va fi foarte ușor și rapid de obținut. Selectând tipul de serviciu, data și ora dorite, platforma îți generează lista cu saloanele la care găsești un loc liber. Odată cu afișarea listei, vei vedea și poze din interiorul fiecărui salon, locația lor, dar și prețul pe care îl solicită.  Astfel, vor fi evitate situațiile neplăcute generate de suprataxare.

De asemenea, aplicația Stailer le oferă posibilitatea utilizatorilor săi să vizualizeze un catalog cu fotografii, pentru a se inspira. Acestea sunt rezultatele obținute de o parte din profesioniștii din care poți alege. Aceste fotografii te pot ajuta să faci o selecție mai ușoară a saloanelor la care să mergi și în aceeași măsură, pot fi o sursă de inspirație atunci când nu mai ai idei. Recenziile lăsate saloanelor de către clienții care le-au trecut pragul îți vor fi, de asemenea, de ajutor în luarea unei decizii potrivite cerințelor tale. 

Pentru a evita situațiile în care poți pierde o programare din cauza faptului că ai uitat data sau ora, platforma îți poate trimite un mesaj înainte cu detaliile de care ai nevoie pentru a-ți reaminti că trebuie să ajungi la salon. În aceeași măsură, aceste programări pot fi anulate pe Stailer în situațiile în care nu mai poți ajunge la salon din cauza unor probleme care nu suferă amânare. Poți găsi alte detalii suplimentare aici.

Deține tu controlul asupra timpului tău liber și programează-te acum pe aplicația  Stailer pentru un moment de răsfăț. 

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *