Femei naziste care au lucrat in lagarele de concentrare

de | noiembrie 25, 2015

Mai bine de 5500 de femei au servit in campus-urile de concentrare nemtesti. Aceste femei au fost la egalitate cu omologii lor masculini si au fost caracterizate ca femei cu o asprime uimitoare, capabile de o brutalitate iesita din comun. Iata care au fost cele mai rele femei care au chinuit evreii din lagarele de concentare.

Femei naziste

Wanda Klaff- Inainte de casatorie, Klaff a lucrat intr-o fabrica. In momentul in care razboiul a izbucnit aceasta a ajuns sa lucreze in lagare timp de un an de zile, realizand abuzuri sadice asupra prizionierilor. Cand razboiul s-a incheiat in 1945, femeia a fost arestata de politia poloneza si a fost trimisa la inchisoare, unde s-a imbolnavit de febra tifoida. Mai tarziu, Klaff a fost judecata si pedepsita pentru actiunile sale inumane. In timpul procesului aceasta a declarat urmatoarele lucruri: „sunt foarte inteligenta si am fost devotata in lagar. Am lovit cel putin doi prizonieri pe zi”.

Dorothea Binz- Cu toate ca si-a inceput cariera ca o servitoare, Binz nu a dorit sa moara ca orice alt om normal. Aceasta a fost aleasa ca paznic stagiar in anul 1939, reusind sa fie supraveghetor la bucatarie si splalatoriile din lagare, unde a torturat si a ucis o multime de femei. Nu vrei sa iti imaginezi ce lucruri a facut aceasta femeie; martorii sustin ca Binz a chinuit femeile din lagar, torturandu-le in cele mai urate moduri posibile. Dupa razboi, Binz a fost executata pentru crimele sale, la data de 2 mai 1947.

Greta Bosel- este destul de ironic si trist in acelasi timp sa auzi ca o asistenta ajunge sa ucida. In anul 1939, Bosel a fost trimisa sa lucreze intr-un lagar de concentrare, unde a ocupat functia de supraveghetor, ceea ce inseamna ca ea era printre cei care decidea ce detinuti trebuie trimisi la camera de gazare. Bosel a fost un nazist adevarat si simtea asta in inima sa: „Daca ei [evreii] nu pot lucra, atunci ii lasam sa putrezeasca”. Femeia a fost executata la data de 3 mai 1945.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *