Femeie, pastreaza-ti decenta si feminitatea! Alege sa utilizezi Stailer

de | iunie 22, 2021

Sunt femeie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iau apararea femeilor atunci cand nu este cazul.

Adevarul e ca lumea cam s-a schimbat in ultima perioada si nu neaparat in bine. De cand cu Tik Tok-ul asta, am descoperit ca pana acum parca traiam intr-o bula doar a mea in care nu prea ma afecta nimic, in care credeam ca mai exista decenta si bun simt.

Unde sunt acele femei de altadata, care stiau ce e decenta, care aveau bunt simt si care se ingrijeau in permanenta? Acum, ai intrat pe Tik Tok, iar odata la 2 scroll-uri, hop, iti sare una in fata, in lenjerie intima, dar cu un par pe picioare de zici ca are de gand sa il impleteasca. Mai si danseaza cu ranjetul pana la urechi de parca toata lumea e ai. Dar daca te uiti in jur, pentru ca asa suntem noi oamenii, analizam si devenim critici, pe afara vopsit gardul, iar inauntru leopardul.

Nu exagerez cu absolut nimic, asta este realitatea in care traim si din care ar trebui “sa luam exemplu”. Cel mai socant a fost faptul ca mai putin de 60 de ani nu avea acea femeie. Sunt indignata, nicidecum rea, pentru ca menirea unei femei nu este sa se faca de ras, menirea ei este sa dea un exemplu in societate.

Prefera platforma Stailer si lasa Tik Tok-ul

Eu am inteles ca aceasta aplicatie este pentru divertisment si amuzament, dar uneori aceste femei o dau in penibil si practic celelalte femei, as spune eu normale, se simt rusinate de aceste exemple din jur. Atunci ne mai miram ca ajungem la varsta de 50 de ani si nu ne mai ia nimeni si ne intrebam de ce. Pai decat sa te gandesti ca ai in primul rand o varsta la care poate ar trebui sa te plimbi cu nepotii in parc, sa ai un concediu linistit cu sotul tau, de a da un exemplu bun copiilor tai,sa iti faci o programare la Studio Beauty Ilegal pentru a te intretine si pentru a-ti pastra decenta, tu preferi sa iti faci cont pe Tik Tok.

Eu cred ca femeile au o menire in viata, pe langa faptul ca trebuie sa dea nastere unui copil. O femeie trebuie sa aiba decenta, eleganta, putina senzualitate si sa fie un exemplu de urmat in societate. Nu spun ca toate sunt la fel, ci doar ca a inceput sa se piarda din chintesenta feminitatii.

O femeie ar trebui sa mearga la un salon de beauty, macar odata pe luna, sa se intretina, sa profite de tot ce este nou in aceasta industrie, mai ales de noua platforma Stailer, pentru ca indirect este o platforma dedicata femeii. Vezi detalii extra aici despre Stailer.

Ar trebui sa invatam mai mult despre ce inseamna eleganta, feminitate si bun simt. Ar trebui sa profitam de tot ce ni se pune la dispozitie, implicit din industria frumusetii pentru a nu ne pierde din eleganta, feminitate si maniere. Putem incepe spre exemplu cu platforma Stailer.

Date de contact: support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *