Femeile si semnele lor de atractie la prima intalnire

de | septembrie 15, 2015

Se pune mereu problema ce sa observi la prima intalnire la partenerul cu care tocmai te-ai intalnit. Raspunsul vine diferit din partea femeilor si din partea barbatilor, incat se impune sa detaliem unele din semnele pe care femeile le afiseaza si le considera puncte de atractie pentru barbati.

Intreaba intotdeauna de  prietena

O femeie care este interesata de tine te intreaba cu siguranta daca ai o prietena si de aici isi gaseste un punct nou de conversatie. Ea poate face acest lucru direct sau indirect, insa cu siguranta o va face. De retinut este ca, acest semn putin cam vag, inseamna sa acorzi o atentie la modul in care raspunzi la intrebare. Zambetul poate spune si el cateva cuvinte, incat implica mai multa siguranta si respect.

Se apleaca catre tine pentru a te auzi mai bine

O femeie care nu este interesata de tine si considera ca ii incalci spatiu personal, nu va manifesta asemenea semne si nu iti va invada nici tie spatiul personal. In cazul in care te place si incearca sa te cunoasca, o femeie ar face anumite lucruri care nu par interesante. De exemplu, ea prefera sa se aplece catre tine in timp ce tu vorbesti. Acest lucru indica ca vrea sa vina mai aproape de tine, nu ca nu te-ar auzi suficient de tare. Nu o lua ca pe un semn rau, pentru ca ea va sti cu siguranta care ii sunt limitele.

Isi aminteste mici lucruri din viata

Probabil ai avut prieteni pe chat sau poate ai iesit la mai multe intalniri de vara, incat din ceea ce i-ai povestit pe chat sau prin sms inainte de intalnire, iar partenera cu siguranta iti va aminti cate ceva. De exemplu, ea isi aminteste cum iti place sa bei cafeaua sau ca intotdeauna consumi o anumita marca de chipsuri.

Unele din aceste mici trucuri te vor ajuta sa observi mai bine feminitatea si vei sti unde sa punctezi mai mult pentru atentie, incat intalnirea sa fie una de real succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *