Fluturasii in publicitate

de | iunie 30, 2015

fluturasiUn fluturas publicitar poate insemna foarte mult pentru o anumita campanie publicitara, pentru ca aduce informatiile despre un produs sau despre un serviciu fix sub ochii publicului tinta. Asadar, este esential ca o asemenea metoda de promovare sa fie facuta ca la carte si sa fie si distribuita pe caile cele mai bune si unui public tinta care sa fie cel mai potrivit.

In functie de produsul sau serviciul tau, dimensiunea hartiei fluturasului ar putea sa fie cea a unei scrisori obisnuite sau ai putea-o divide in doua pagini, asemenea pliantelor de prezentare cu meniurile restaurantelor. Cu toate ca infatisarea conteaza foarte mult, continutul si informatiile sunt cele care conteaza cu adevarat.

Acest lucru va atrage atentia sau va indrepta atentia de la afacerea ta. Tine minte mereu sa nu folosesti fonturi masive si incurcate. Patreaza un stil simplu de fonturi cum ar fi Arial, Tahoma, Times New Roman, etc. Aceste fonturi sunt mai simplu de citit si cu siguranta vor arata bine pe fundalul de culori ales si se va incadra in tema ta.

Daca este necesar, ai putea include de asemenea si grafic pe fundalul fluturasului. Acest lucru este mult mai eficient daca ai de gand sa promovezi un eveniment care tocmai trebuie sa aiba loc, acum ar fi o vanzare in curte sau o sarbatoare, sau poate chiar si un serviciu cum ar fi yoga, curusri de dans sau aerobic. Oricare ar fi scopul acestui fluturs, pastreaza un stil moderat al graficii si nu incarca prea tare hartia, pentru a nu atrage atentia de la continutul care conteaza cu adevarat.

Daca este vorba despre un produs, atunci incearca sa il incluzi in poza de prezentare, astfel incat clientul sa aiba o idee despre ceea ce se vinde sau ceea ce se intampla in acest caz. Odata ce fluturasul este gata creat, printeaza-l pe o hartie de calitate si pregateste-te pentru distribuirea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *