Galati, pe lista platformei de programari online la saloanele de infrumusetare Stailer!

de | noiembrie 2, 2021

stailer

Nu de putine ori ne-am aflat in situatia in care aveam nevoie de o transformare a look-ului urgenta, insa, chiar de dinainte sa sunam pe la saloane stiam ca n-avem nicio sansa. Asta pentru ca oamenii nu cunosc toate saloanele disponibile in oras si se limiteaza doar la cele pe unde au fost. Dar ce-ar fi sa dai sansa si altora? Cu Stailer iti maximizezi sansele de a gasi un loc disponibil chiar si pe ultima suta de metri cand trebuie sa mergi la un eveniment important. Iata mai jos de ce ar trebui sa te alaturi si tu comunitatii Stailer.

Scapi de telefoane in zadar, frustrante si de compromisuri

Nimeni nu-si doreste sa mearga la un salon care nu ii este pe plac ori la care trebuie sa scoata mai mult din portofel decat isi permite. Nimeni nu-si doreste sa mearga maine la salon daca lui ii trebuie azi o programare. Asa ca Stailer rezolva aceste probleme. Printr-un simplu search cu selectarea filtrelor precum orasul, genul, serviciul, data si ora, primesti lista cu saloanele disponibile. De acolo tu alegi ce se incadreaza in toate cerintele tale pret, locatie, cat timp ai putea sa stai pentru un serviciu.

Poti, de asemenea, sa citesti recenziile altora oferite salonului si sa-ti dai seama de calitatea serviciilor si din poze cu alte transformari facute acolo. Scapi de cautari pe Google si sunat in stanga si-n dreapta, fiindca Stailer este calea prin care iti faci progamari exact cand ai tu nevoie. Informatii suplimentare aici.

Cine poate utiliza platforma?

Nu doar femeile au nevoie de servicii de infrumusetare, ci si barbatii. Deci, cu doar cateva click-uri si acestia pot gasi saloane de tuns pentru barbati in Galati sau alt oras. Se pot gasi o varietate de alte servicii precum epilare cu ceara sau definitiva, pensat, make-up, extensii de gene, vopsit, masaje, tratamente pentru par si ten, mani/pedi si altele.

Totul este 100% gratuit si mult mai eficient

Nu ai conditii de utilizare a platformei din browser, poti sa faci programari cate doresti si fara cont. Nu ti se percep taxe nici macar in cazul anularilor. Totul se rezolva online, fara telefoane inutile. Te poti programa chiar si in toiul noptii pentru a doua zi daca asa iti doresti, fiindca nu mai depinzi de programul de deschidere ale saloanelor.

Contul Stailer sau aplicatia Stailer

Crearea unui cont pe platforma iti aduce anumite avantaje si este de asemenea gratuit. Ai posibilitatea de a seta remindere programarilor. Gestionezi mai usor programarile, revezi lista saloanelor la care ai fost si ai totul frumos organizat in agenda virtuala. Sau, daca vrei si mai multa eficienta, poti instala aplicatia Stailer disponibila pe App Store, AppGallery sau Magazin Play. In aplicatie iti creezi un cont sau te conectezi cu Facebook-ul tau. Astfel ai acces si mai rapid catre agenda ta.

Afla mai multe de pe stailer.ro si testeaza si tu cum e sa-ti faci o prima programare online la salonul dorit. Nu te vei mai intoarce la vechea metoda de a te programa. Pentru alte informatii scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *