Ghidul alegerii invitatiilor de nunta

de | noiembrie 17, 2016

Alegerea invitatiilor de nunta pentru anul 2017 reprezinta de multe ori o misiune pe care viitorii miri o indeplinesc cu succes chiar si cu un an inainte. Nu putem spune ca moda in ceea ce priveste invitatia de nunta se schimba prea mult de la an la an, asa ca e chiar indicat ca acestea sa fie achizitionate din timp util, sau cel putin cautate.

Sa gasesti un model care sa te multumeasca in totalitate nu e tocmai usor, chiar daca sunt destul de numeroase magazinele online si cele fizice care ofera spre comercializare astfel de produse. Eu am gasit un model de invitatie de nunta 2017 doar pe www.invitatiedenunta.ro si am fost destul de incantata de cele ce erau prezentate in cadrul paginii web. Totusi, iti recomand ca in aceasta misiune sa tii cont de toti acesti pasi:

  • Rezerva-ti suficient timp astfel incat sa te incadrezi cu succes atat cu documentarea, cat si cu achizitia propriu-zisa. Cu cel putin 4-5 luni de zile inainte de a avea loc fastuosul eveniment va trebui sa incepi si cautarile. De altfel, decizia nu va fi intocmai usor de luat, oricat de hotarata ai fi in ceea ce priveste stilul invitatiei, numarul acestora si locul din care le vei achizitiona.

De asemenea, exista posibilitatea ca tu sa te decizi mai greu sau ca livrarea sa intarzie cateva zile. Asadar, nu pune in pericol acest aspect si rezerva-ti suficient de mult timp, astfel incat sa pui totul la punct.

  • Documenteaza-te mult, mult, mult… chiar daca ai putea avea impresia ca ai gasit un model de invitatie ce te multumeste, nu inceta cautarile. Nu stii niciodata pe ce site vei gasi un model similar la un pret mai accesibil, sau de ce nu, unul chiar mai reusit din punct de vedere al designului.

Odata ce te-ai informat suficient de mult, vei avea ocazia sa compari produsele, astfel incat la final sa iei cea mai potrivita alegere.

  • Stilul petrecerii trebuie sa coincida cu stilul invitatiei alese. Nu te pripi in a face o astfel de achizitie. Invitatia trebuie sa pastreze catusi de putin din armonia designului evenimentului, astfel incat totul sa fie echilibrat.

Gandeste-te cat de penibil ar fi sa optezi pentru invitatii comice, iar petrecerea sa fie una deosebit de eleganta si de fastuoasa.

  • Achizitioneaza mai multe invitatii decat ai nevoie. In foarte multe cazuri, se mai omit anumite persoane la numaratoare, iar acestea risca sa nu primeasca o invitatie din partea mirilor. Acest aspect va fi deranjant atat pentru cuplu, cat si pentru cel care urmeaza sa fie invitat.

De exemplu, ideal ar fi sa alegi un numar de 10-15 invitatii in plus, tocmai pentru a evita orice fel de inconvenient.

  • Consulta-te cu viitorul tau sot. Nicidecum nu lasa aceasta misiune sa pice in bratele tale, oricat de mult ti-ar placea. E important ca amandurora sa va placa modelul ales in egala masura.

Acestea fiind spuse, chiar iti recomand sa vizitezi pagina web www.invitatiedenunta.ro pentru ca acolo mi-am gasit si eu, in urma cu doi ani de zile, modelul ce mi s-a potrivit perfect pentru evenimentul pe care l-am organizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *