Hidrofoare pentru uz general

de | septembrie 14, 2015

hidrofoareUn sistem de pompare al apei sau un hidrofor poate fi de mai multe feluri. Poti regasi asa ceva in magazinele de echipamente si instalatii de tip bricolaj in varianta hidrofoare cu rezervor sau fara rezervor. Poti gasi hidrofoare fara butelie online pe diversele site-uri de pompe si butelii pentru pompe si hidrofoare separat, in cazul in care detii deja rezervorul in care se acumuleaza apa.

Un asemenea tip de echipament este folosit in cadrul cladirilor inalte si in mediile in care este nevoie de apa; pentru a o pompa, stoca si alimenta cu ajutorul acesteia anumite zone  este nevoie de o presiune controlata reglata si cateodata si de ajutorul temperaturii. Aceste instalatii ce tin de aprovizionarea cu apa potabila sunt deseori o parte a sistemului de asigurare a apei de baut in cadrul locuintelor, a cladirilor industriale, a sistemului de racire a apei pentru mototul diesel sau in cadrul sistemelor de stingere a incendiilor.

Hidrofoarele functioneaza folosindu-se de un compresor pentru a mentine aerul comprimat in jumatatea de sus a rezervorului instalatiei, folosindu-se de presostate si indicatoare de nivel. In mod alternativ, o membrana de cauciuc poate fi incorporata pentru a separa aerul de apa pentru a preveni ca elementul din urma sa fie absorbit.

Tamponul de aer comprimat face ca o pompa sa poata rula in mod periodic pentru a se mentine presiunea sistemului. Asta inseamna ca zonele superioare ale cladirilor pot folosi apa la o presiune constanta fara ca pompa sa trebuiasca a se comuta de fiecare data. Vasele sau buteliile auxiliare sunt perfecte intr-o gama larga de utilizari printre care si in cazul hidrofoarelor, a fantanilor si puturilor, a sistemelor de irigatii sau a apresoarelor. De asemenea, in prevenirea socurilor, in sistemele de incalzire, ventilatie sau de aer conditionat, si in expansiunea termala, aceste butelii sunt ideale.

In ce mai constau aceste vase pentru stocarea si pomparea apei? Vopseaua cu poliuretan aplicata in mai multe straturi si grundul epoxidic sunt esentiale pentru conectarea cu apa. Umiditatea sau razele UV sunt total inofensive in fata acestor compusi aplicati din belsug pentru o protectie indelungata.

Membrana de cauciuc rezistent si calitativ imbinata cu valva de aer din alama previn evaporarea aerului. Rezervorul unei butelii pentru hidrofor este creat din otel inoxidabil pentru a oferi utilizarea in siguranta si pentru cele mai lungi perioade de timp. Vasele de expansiune ce pot fi regasite si in magazinele online sunt de fiecare data cea mai buna solutie si investitie facuta cu creier pentru uzul in situatiile dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *