Idei clever de stocare a lucrurilor din garaj

de | ianuarie 26, 2015

Pentru multa lume garajul este ca o camera de balamuc reala, in care toate lucrurile stau una peste alta si nu mai stii are si de pe unde sa le apuci. Haine vechi, incaltaminte de exta-sezon, instrumente si scule de gradinarit si de tamplarie, roti, cutii si borcane, reviste vechi si vopseluri sau benzina pentru masina-cu toatele stau unele langa altele sau uele printre altele, facandu-ti foarte grea alegerea a ceea ce ce ai nevoie din aceasta gramada dezorganizata. De ceea ce ai tu nevoie in acest caz este o amenajare si o stocare desteapta a tuturor obiectelor si o eliberare a spatiului din garaj pentru o folosire mult mai cu cap a acestei incaperi.

Depozitarea jucariilor si lucrurilor copiilor in garaj este o treaba destul de anevoioasa. Este recomandata stocarea mi9ngilor, a jucariilor si a hainutelor vechi ae copiilor in cosuri inalte prin care se vede sau pe care poti pune niste etichete in functie de continutul lor. Rafturile mai joase si sertarele de la dulapurile din garaj sunt locuri ideale de amplasat aceste cosuri cu lucrurile copiilor atunci cand vrei sa faci curatenie si ordine in garaj.

Poti pune toate aceste lucruri in cosuri sau in cutii speciale, ori chiar in pungi mai rezistente si care sa nu permita umezelii sa patrunda in ele. Parintii pot face de asemenea treaba mai usoara pentru copiii care doresc sa isi stocheze inapoi la locul lor lucrurile. Ajuta-ti copiii sa-si amplaseze casca de la bicicleta sau rolele inapoi pe rafturile lor prin etichetarea locatiilor in cae trebuie sa stea acestea si unde a-ti stabilit de comun acord ca le este locul.

Cele mai bune idei de organizare a lucrurilor in garaj nu iti vor fi de nici un pic de ajutor daca nu le vei si folosi si nu te vei ghida dupa ele. Se recomanda utilzarea unei abordari sistematice in organizarea lucrurilor si obictelor din garaj, astfel incat toata lumea sa fie multumita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *