Inelus-invartecus

de | ianuarie 9, 2015

Fiecare deget de la mana are cate o semnificatie aparte atunci cand pe el este asezat un inel. In cele mai multe dintre culturi, degetul inelar stang este destinat pentru inelele de logodna sau pentru verighete, cu toate ca unii oameni aleg sa poarte un inel promisiune pe acest deget. Un inel purtat pe degetul inelar stang poate semnifica:

Statutul marital: In majoritatea tarilor vestice, o persoana casatorita poarta o verigheta pe degetul inelar stang. Multi oameni cred ca originea acestui obicei provin de la credinta romana straveche cum ca o vena strabate drumul exact de la degetul inelar stang direct catre inima.

Logodna: In mod similar, un inel purtat pe inelarul stang poate indica faptul ca purtatorul sau este logodit si pregatit de casatorie. In momentul nuntii, mireasa poate alege sa continue sa-si poarte inelul de logodna pe inelarul stang alaturi de verigheta sau il poate pune pe un alt deget al mainii.

Promisiuni romantice:  Unii oameni aleg sa poarte un inel de promisiune pe inelarul stang cu toate ca acesta este destinat doar promisiunilor de dragoste serioase.

Castitate: Multi tineri aleg de asemenea sa poarte un inel de castitate sau un inel al puritatii pe inelarul stang.

Degetul mijlociu stang. Un inel purtat pe degetul mijlociu stang nu inseamna neaparat ceva anume. Oricum, de vreme ce degetul mijlociu este central in cadrul mainii si este cel mai lung deget al mainii, un inel purtat acolo poate simboliza puterea si responsabilitatea, daca doresti sa consideri asa. Acest deget este de asemenea o buna alegere daca vrei sa iti arati un anumit inel fara a face o anumita declaratie despre viata ta.

Degetul indicator stang. Acest deget nu are de asemenea nici o semnificatie anume, cu toate ca este un loc bun pentru a arata un anumit inel important. Un inel pe acest deget va fi cu siguranta notificat, astfel incat vei dori sa alegi acest deget pentru inelul tau clasic si scump, sau inelul tau de cocktail preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *