Îngrijirea masculină egală cu cea feminină, cu Stailer e ușor

de | mai 13, 2022

stailer

Dacă doamnele și domnișoarele se străduiesc în permanență să fie cochete, să se îngrijească, să arate bine în orice împrejurare, de ce oare domnii nu ar beneficia și ei de aceleași drepturi?

Ce e drept, ei sunt mai grăbiți, mai expeditivi și nu au întotdeauna timpul necesar la dispoziție pentru a face acest lucru, chiar dacă și-l doresc. De fapt cine nu vrea să arate bine în zilele noastre? Și dacă unii dintre ei mai au tendința de a trece cu vederea zile la rând faptul că au nevoie de un tuns, fie mai scurt sau a-i da altă formă părului, fie pentru a-și aranja barba, partenerele lor de viață cu siguranță vor observa acest lucru.

Mai în glumă, mai în serios vor începe să se alinte apoi să ia atitudine și să le spună domnilor să lase ieșirea în oraș cu băieții și să își facă drum și pe la barber-shop-ul din oraș, cel recent deschis. Evident, domnilor le va intra pe o ureche și le va ieși pe alta sfaturile bine intenționate ale consoartelor.

Nu am timp, scuza mai des invocată de către bărbați

Cel mai probabil bărbații se vor tunde acasă cu ajutorul unui prieten bine intenționat, dar care are pe meniu același gen de tunsoare pe care l-a executat și data trecută, adică scurt, comod și fără bătăi de cap.

Ce e drept aranjarea bărbii îi va lua ceva mai mult timp, dar și aici există două variante: fie o scurtează la o lungime convenabilă, fie o rade dacă nu mai are chef să o poarte deși barba e acum la mare căutare.

Cât despre mersul la frizerie, coafor sau salonul acela mixt de după colț, răspunsul domnilor va fi invariabil și mereu același: nu am timp.

Apelăm la ajutoare externe

În ciuda faptului că au apărut în oraș o grămadă de locuri special amenajate pentru îngrijirea masculină respectiv barber-shop-urile, nici așa domnii cu un stil de îngrijire deja format, a se citi 

„comod” nu dau semne că și-ar face o programare nici picurați cu ceară.

E momentul ca domnișoarele și doamnele să aibă inițiativa și să apeleze la asul lor din mânecă:  vezi aplicatia Stailer.

Le vor vorbi domnilor despre aplicația inovatoare care, în doar câteva minute, le poate găsi un barber-shop în zona în care locuiesc și în intervalul orar de care dispun. În plus, le putem arăta poze cu diverse frizuri sau moduri inedite de stilizare și îngrijire a bărbii, care cu siguranță le va stârni interesul. Detalii suplimentare in acest articol.

Acum, că i-am făcut curioși, lucrurile încep să evolueze. Eventual, adăugăm și o frază în care îl pomenim pe vecinul care, ce să vezi, are și el aplicația Stailer și s-a programat imediat și uite ce bine arată de când a fost la salon și gata. Problemă rezolvată. Se știe că domnii nu suportă concurența.

La drept vorbind dacă pe noi, sexul frumos, aplicația Stailer ne-a scos rapid din anonimat și ne-a ajutat să găsim salonul și stilistul potrivit nevoilor și bugetului nostru, de ce nu ar face același lucru și pentru jumătățile nostre dragi?

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *