Initierea unei afaceri incepe cu declararea punctului de lucru

de | februarie 13, 2015

A initia o noua afacere fara prea multi bani este posibil, daca tu esti dispus sa exerciti destul de mult efort in timp ce iti mobilizezi si resursele existente. Oricum, mai intai de toate, vei avea nevoie de o firma de contabilitate care sa te ajute in demersurile tale si care sa iti faca actele si hartiilede care ai nevoie pentru a fi trimise la stat.

Trebuie facuta o declarare a punctului de lucru si multe alte acte necesare care sa confirme ca ceea ce incerci tu, sa fie legal si in conformitate cu cerintele statului. Cu un asemenea serviciu de contabilitate la indemana, nici nu ai cum sa nu indeplinesti obiectivele afacerii tale in mod adecvat pentru a avea succes pe termen lung.

Multi oameni care au o idee isteata asupra unui start-up in afaceri, se descurajeaza deseori din cauza lipsei de fonduri. Nu ai nici un motiv sa renunti la ideea ta atata timp cat esti dispus sa faci ceva cercetare si sa gasesti niste posibilitati prin care sa eviti a-ti deschide portofelul.

Prin intermediul trocului, este posibil sa iti securizezi necesitatile care pot face afacerea sa se inalte si sa prospere. In unele cazuri, cealalta parte din aranjamentele de tip troc va contribui cu o suma substantiala de bani sau cu servicii in aceasta actiune pentru ca va obtine un mare beneficiu din ceea ce va primi in schimb. Exemple de troc:

  • Servicii gratis de copywriting in schimbul serviciilor de web-design
  • Spatii gratis pentru birouri in schimbul serviciilor de consultanta (in cazul contabilitatii, poate fi vorba despre servicii ca si o declarare punct de lucru aici)
  • Servicii gratis de printing in schimbul serviciilor de design grafic
  • Promovare gratis in mediul online  in schimbul materialelor de instruire
  • Discounturi de calatorie in schimbul serviciilor de coaching

Aloca-ti cat de mult timp se poate ca sa acumulezi cat de multe cunostinte se poate despre domeniul afacerii tale. Foloseste motoare de cautare mari pentru a cerceta potentialii competitori, piata pe care iti doresti sa vinzi si fie ca ai sau nu nevoie de o licenta sau de aprobare pentru ceea ce faci tu in statul in care te afli.

Daca vei vinde produse sau servicii, vei avea nevoie de asemenea sa obtii un numar de identificare fiscala de la stat. Poti gasi toate informatiile de care ai nevoie prin intermediul Internetului sau intr-o biblioteca locala, pe gratis. A-ti aloca timp pentru cercetare iti va asigura cunostintele necesare pentru a preveni comiterea de erori foarte scumpe pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *