Instagram Marketing

By | martie 18, 2015

Trasatura de cautare a Instagram duce lipsa de o functionalitate avansata fata de alte retele sociale cum ar fi Facebook sau Google Plus. Asadar, poate fi destul de dificil pentru ca userii sa gaseasca profilele tale de aici decat daca nu iti cunosc deja numele de utilizator. Pentru a diminua acest efectm da share la profilul tau de Instagram si pe toate celelalte retele de socializare la indemana in mediul online si pe care le folosesti.

Seteaza-ti fotografiile pentru a aparea in acelasi timp si pe Facebook, Twitter si pe Google Plus astfel incat followerii tai de pe aceste site-uri sa poata naviga cu usurinta pe profilul tau de Instagram. De asemenea, seteaza un widget Instagram pe oricare bloguri sau site-uri extrene astfel incat afacerea ta sa se foloseasca de asta  tocmai pentru a  obliga  vizitatorii sa iti urmeze profilul si sa primeasca noi actualizari pe viitor.

Investeste in stickere nu foarte scumpe si in carduri de afaceri care dispun de numele tau de utilizator de pe Instagram sau cu hasthagul afacerii tale. Ofera-le clientilor care cumpara produse de la tine sau care apeleaza la serviciile tale  astfel incat sa te promovezi singur in lumea reala si fizica. Fa reclama in mod local prin amplasarea de stickere in spatiile publice care sa obtina un volum mare de vizualizari in cadrul traficului pedestru. Facand acest lucru, vei inspira userii sa se uite dupa profilul tau de Instagram pe dispozitivele tale mobile in timpul plimbarilor prin zonele in care sunt expuse aceste reclame.

Fiecare campanie de promovare a social media de succes ar trebui sa profite de o baza de useri vasta in cadrul Instagram. Indiferent de ce tip de afacere ai si promovezi, Instagram ofera o cale usoara de a creste constientizarea asupra brandului in timp ce necesita si noi clienti in acest proces. Ai de gand, asadar, sa folosesti Instagram pentru a-ti promova afacerea?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *