Intelesul limbajului corporal la prima intalnire

de | februarie 19, 2015

Partenerul de intalnire iti atinge puloverul si spune cat este de placut la atingere sau culege o scama imaginara (sau nu) de pe haina ta. Atunci cand acesta initiaza contact fizic sub intelesul unui alt motiv, acesta este un test ca sa vada felul in care vei raspunde la aceasta atingere. Indiferent de raspunsul pe acre il va primi, semnul lui este ca vrea cu siguranta sa ajunga mai aproape de tine si de corpul tau.

Acesta sta jos cu picioarele despartite larg. Pentru ca aceasta pozitie ii expune zonele sale masculine intime, care sunt pline de terminatii nervoase sensibile, este o pozitie vulnerabila care ar putea insemna ca este dipus sa fie putin mai deschis fata de tine (atat din punctd vedere literar, cat si emotional) pentru a ajunge sa te cunoasca mai bine de atat.

Acesta se indreapta cu pelvisul catre tine. Pentru ca pelvisul sau este fatis sexual, acesta inseamna ca iti demonstreaza interesul sexual fata de tine sau lipsa acestuia (dupa caz). Daca isi pozitioneaza soldurile departe de tine, atunci probabil ca este vorba despre ultima varianta. Acesta isi pozitioneaza degetele de la picioare catre tine.

Pentru ca picioarele sunt implicate in raspunsurile corpului fata de o anumita persoana care apar atunci cand te afli in pericol, sunt in mare parte controlate de mintea inconstienta- si pot fi foarte graitoare in interactiunile sociale. Picioarele si degetele de la picioare tind sa se indrepte si sa arate spre locul in care inima vrea sa mearga sau spre care este interesata aceasta. Binenteles, sincronizarea este foarte importanta in interpretarea pozitiei picioarelor: Daca vorbesti cu un tip care pare interesat, tu ii vei atinge bratul si atunci vei vedea daca picioarele sale sunt sau nu indreptate spre tine, asta iti va demonstra daca este sau nu interesat de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *