Iti doresti ca parfumul tau sa reziste mai mult pe piele?

de | septembrie 3, 2015

parfumSuntem atat de legati de miros incat ne dorim sa avem propriul nostru miros si parfum, dupa care sa fim recunoscuti pentru restul vietii.

Parfumul rezistent pe piele

Dupa lungi cautari, gasesti, in sfarsit, parfumul care ti se potriveste cel mai mult, astfel ca ti-ai dorit ca pielea ta sa miroase asemeni acelui parfum intreaga zi. Ok, l-ai gasit, dar ce poti face pentru ca acesta sa reziste toata ziua pe piele?

Parfumul nu rezista pe o piele slab hidratata si uscata, astfel ca, inainte sa aplici un strop de parfum pe piele este indicat sa folosesti o crema hidratanta fara parfum. De asemenea, daca iti doresti ca parfumul tau preferat sa te insoteasca intreaga zi, este indicat sa te dai cu parfum imediat ce ai iesit de sub dus, deoarece atunci este momentul in care pielea este cel mai hidratata: aburii deschid porii pielii, iar acest lucru este de mare ajutor pentru ca parfumul sa se fixeze pe pielea ta intreaga zi.

Un lucru gresit pe care majoritatea oamenilor il fac este acela de a-si parfuma incheietura mainilor, dupa care isi freaca ingheieturile una de cealalta- gresit! In acest caz, se pierd uleiurile esentiale din continutul parfumului.

Daca nu vrei sa fii pacalita atunci cand cumperi un parfum, probeaza-l intai cu ajutorul unui tester si cauta sa fie cat mai uleios. De asemenea, una din cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont daca iti doresti ca parfumul tau sa persiste, este sa iti cumperi apa de parfum si nu apa de toaleta. Insa, chiar daca apa de parfum este mai rezistenta, trebuie sa te gandesti si la faptul ca este mai puternica din punct de vedere al mirosului, iar de aceea este bine sa folosesti tester-ul mai inainte de toate, pentru ca nu iti vei dori sa iti achizionezi o apa de parfum care simti ca te sufoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *