LG lanseaza noul G3

de | mai 29, 2014

In cadrul unui eveniment desfasurat in Londra, New York, San Francisco, Istablul si Singapore pe data de 27 mai 2014 a fost lansat telefonul LG G3. Acesta fiind topul de gama al celor de la LG. Telefonul a fost asteptat de ceva vreme acum si intr-un final acesta este disponibil. Au fost multe speculatii ce au impanzit internetul in utlimile saptamani cu privire la telefonul celor de la LG.

In cadrul acestui eveniment toate aceste speculatii si-au gasit sfarsitul, specificatiile telefonului depasindu-le in marile domenii. In domeniul hardware, display si camera speculatiile au fost indeplinite. Display-ul cu care vine telefonul este unul de tip Quad HD ce va afisa imagini la o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli pe un ecran de 5.5 inch. Aceasta rezolutie duce la o densitate a pixelilor de 538 ppi. Daca ar fi sa facem o comparatie cu display-urile Full HD IPS am deduce ca display-ul LG G3 este de 2 ori mai clar.

In privinta designului cei de la LG ne incanta cu un look modern si cu un finisaj ce se aseamana unei suprafete metalice. Aceasta suprafata ofera o aderenta sporita, de care vom avea nevoie avand in vedere dimensiunile destul de mari ale acestui telefon.

Procesorul cu care vine insotit acest telefon este unul Snapdragon cu patru nuclee ce functioneaza la o frecventa de 2,46 GHz. Bateria este un de 3000 de mAh si va alimenta display-ul de 5.5 inch pentru 2-3 zile de utilizare medie. Telefonul va fi disponibil in doua versiuni. Una cu 2GB de memorie RAM si 16GB pentru stocare si una de 3GB RAM si 32 GB pentru stocare. Pe langca acestea vei avea la dispozite si un slot pentru carduri SD de pana la 128 GB.

Telefonul vine insotit de sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat. Telefonul va fi disponibil pentru comercializare incepand cu sfarsitul acestei veri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *