Lucruri nestiute despre parcul Disneyland

de | ianuarie 14, 2015

Parcul Disneyland din Los Angeles a fost primul parc tematic Disneyland deschis din intreaga lume. Binenteles ca si acesta ca si alte parcuri din lume are anumite caracteristici si pentru el exista la feld e multe lucruri nestiute, dar si populare care il fac atat de vizitat si de placut de lumea care vine acolo sa se distreze.

Cursa Piratii din Caraibe include 119 personaje animatronice, inclusiv pe Capitanul Jack Sparrow care a fost adaugat seriei de pirati in anul 2006. Cursa care tine 16 minute a fost cea mai populara atractie a parcului inca de la deschidere sa  in anul 1967. Space mMountain s-a deschis pentru prima data in anul 1977 insa a  fost complet reproiectat in anul 2005.

Cursa „It’s a Small World include mai mult de 300 de personaje animatronice audio care reprezinta mai mult decat cele 100 de regiuni ale lumii. Caruselul King Arthur detine 68 de cai, din care nici macar doi dintre acestia nu se aseamana si care cu totii se misca in acelasi timp. Monoraliul Disneyland se intinde pe o suprafata de 2,5 mile si iti ia vreo 9 minute sa faci inconjurul acestuia. Vizitatorii pot cere sa fie amplasati in cabina pilotului, care poate cuprinde pana la 5 pasageri.

Sistemul Exspresului Fastpass a fost introdus pentru prima data i anul 1999. Casa din copaci a lui Tarzan este undeva la o inaltime de 70 de picioare si include vreo 450 de ramuri cu mai mult de 6.000 de frunze drept stufaris. Exista mult mai multe lucruri care se intampla la Disneyland decat ceea ce este permis oaspetilor obisnuiti sa stie.

  • Mai mult de 400 de itemuri sunt colectionate la sectiunea Pierdut si gasit in fiecare zi.
  • Intr-o zi obisnuita, oaspetii parcului genereaza mai mult de 30 de tone de gunoi, cu toate ca Disneyland recicleaza in jur de 4 miloane de lire sterline de carton, hartie si alte materiale in mod anual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *