Masini groaznice in secolul 20

de | aprilie 23, 2015
masini groaznice

masini groaznice

Traim niste vremuri in care majoritatea masinilor sunt destul de bune si arata destul de bine. Zilele in care masinile care ne-ar da batai de  cap cand am conduce, care ne-ar incurca mai mult in trafic si carora le lipsesc piese auto, sunt trecute demult. Am incercat sa pun la cap o lista cu cele mai groaznice masini ale secolului 20, rememorand sutele de ani in care producatorii de masini au incercat sa scoata pe piata niste automobile fiabile, dar au esuat, in schimb scotand la iveala cele mai de groaza masini din lume.

„Cum vom face doamnele sa ne cumpere masinile?” parea sa fie intrebarea de pe buzele unor fosti directori de publicitate la mijlocul anilor 1950. „Nu fi ridicol” raspundea un alt tip care avea prea mult gel dat prin par. „Damele nu cumpara masini. Le-ai vazut vreodata conducand?”. Insa atunci cand barbatii din reclama au terminat de spus replici si9 de sorbit din paharele de scotch vechi, acestia au realizat ca ar fi trebuit sa produca un gen de masini pentru sotiile lor drept scuza sau cadou pentru ce ar fi facut rau in familie sau in viata de cuplu.

Si apoi, automobilul Dodge La Femme din anul 1955  s-a nascut  din coastra Dodge Royal Lancer. Era de fapt aceeasi masina, insa tipul de masina Dodge La Femme avea o tapiterie cu roz si alb, o capa impotriva ploii si o umbrela, dar si o geanta asortata care avea la randul ei o oglinda, o bricheta si un ruj. Acest tip de masina si de targuiala  nici macar nu a rezistat prea mult in anul 1950. Modelul La Femme a rezistat doar doi ani.

Saracul Jaguar XJ220 a ajuns pe lista celor mai rele masini  pentru ca era atat de promitatoare- si apoi oamenii au asediat-o mai tare ca un alt film din seria Star Wars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *