Masinile tuturor timpurilor

de | septembrie 25, 2015

decapotabilaNu este foarte simplu sa categorisesti o masina intr-un anumit fel si sa le clasifici pe toate cele existente pe baza acestui lucru. Trasaturile diverse si aparte pot face destul de dificil procesul de a include o masina doar intr-o singura categorie. O anumita masina poate fi introdusa drept o masina sort la fel de bine ca si decapotabila. Sunt acestea doua tipuri diferite de masini sau au doar trasaturi asemenatoare a doua categorii de automobile?

Cum o clasificare perfecta a masinilor nu este posibila, cel mai bun lucru de facut este de a opta pentru o categorisire generica si efectuarea unei liste cu cele mai populare tipuri de automobile pentru pasageri. Cele mai populare masini de pe strazile din toata lumea sunt diverse, insa decapotabila este cea mai folosita varianta.

Decapotabila este de obicei de mici dimensiuni si acoperisul acesteia poate fi detasat sau doar strans inspre spate, permitandu-i proprietarului si soferului sa „iasa la aer si la soare”. Exista doua tipuri de variante din acest tip de automobil, in care acoperisul este fabricat din vinil sau din panza, si acoperisul mai rezistent ce este creat din plastic sau din otel. Acoperisul retractabil este impaturit si amplasat in interiorul portbagajului masinii.

Unele decapotabile necesita impaturirea manuala a capotei, in timp ce altele beneficiaza de retragerea automata. Cele mai multe astfel de automobile moderne beneficiaza de ultima trasatura. Cateodata, detasarea capotei masinii poate fi o sarcina destul de enervanta si a cumpara o varianta cu retragere automata te poate ajuta in economisirea de timp si de o multime de probleme. Cu toate ca majoritatea decapotabilelor sunt cu doua locuri si au doar doua portiere, masinile de acest fel cu paru portiere si patru locuri sunt de asemenea existente pentru achizitionare.

Unele dintre cele mai populare automobile decapotabile pe care le vedem pe strazile din ziua de azi sunt Ford Mustang, Volkswagen New Beetle, Dodge Avenger, Mitsubishi Eclipse Spyder si Pontiac Sunfire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *