Matthew Lewis arata uimitor

de | iulie 29, 2015

Matthew LewisMatthew Lewis, cunoscut pentru rolul sau din Harry Potter ca interpretandu-l pe Neville Longbottom, astazi este de nerecunoscut fata de copilul care era odata. Apare pe coperta revistei Attitude unde isi arata abdomenul tonifiat, care nu a putut fi vazut in seria de filme de miliarde de dolari.

Lewis si-a imbunatatit aspectul sau fizic pentru rolul sau din filmul „Me Before you”, interpretand in acest film rolul unui personaj atlet. „Personajul meu, Patrick, este un atlet si un antrenor personal, asa ca este foarte concentrat asupra cursei la care trebuie sa participe. „Am vorbit cu directorul de film si i-am spus ca ar fi frumos sa reusesc sa ma pun in postura si in mentalitatea unui astfel de om, deoarece el nu consuma alcool, ci consuma salata tot timpul, si am fost foarte interesat sa vad pana unde poate ajunge mintea umana ca sa obtina un astfel de nivel si de angajament”, a declarat actorul de 25 de ani. „Asadar, pentru a obtine acest rol am renuntat la alcool.”

Deci cum au putut scapa fanii Harry Potter un astfel de detaliu? Personajul sau ca Neville Longbottom in franciza Harry Potter il descria pe acesta ca timid si rusinos, iar pentru a-si interpreta rolul, iar Lewis a fost nevoit sa poarte o masca, dinti falsi si o proteza.

J. K. Rowling, autoarea minunatei povesti a vrajitorului Harry Potter, a postat chiar si pe Twitter socul pe care l-a avut in ceea ce priveste fotografia lui Lewis pe coperta revistei Attitude. „Nu e chiar ca atunci cand l-am vazut pe Daniel Radcliffe in Equus, insa este destul de aproape. Data viitoare avertizeaza-ma, pentru numele lui Dumnezeu”- noteaza autoarea pe contul sau de Twitter.

Raspunsul actorului nu a incetat sa apara: „Imi cer scuze, Jo… L”. Totodata, Rowling a incercat sa rectifice sentimentele actorului Lewis, replicand: „@Mattdavelewis te voi sustine intotdeauna indiferent de ceea ce iti doresti sa faci, Matthew. Acum du-te si te imbraca.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *